Tragedie în Ialomiţa. Un bătrân a ars de viu într-un incendiu în satul Condeeşti

Tragedie în Ialomiţa. Un bătrân a ars de viu într-un incendiu în satul Condeeşti

Incendiul a fost provocat de un coş de fum deteriorat FOTO ISU Ialomiţa

Un bătrân din judeţul Ialomiţa a sfârşit cumplit sâmbătă seară. Bărbatul a ars de viu în propria locuinţă într-un incendiu care a fost provocat de un coş de fum defect.

În seara de 22 ianuarie, în jurul orei 21.00, prin apel la 112, dispeceratul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Barbu Catargiu” al judeţului Ialomiţa a fost alertat despre producerea unui incendiu izbucnit la o casă din satul Condeeşti, comuna Bărcăneşti.

La locul solicitării s-au deplasat de urgenţă trei echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Urziceni, cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD. Pentru lichidarea incendiului, dar şi pentru îndepărtarea efectelor negative, forţele de intervenţie au acţionat aproximativ două ore. Din nefericire, în interiorul casei a fost găsită o victimă carbonizată, un bărbat în vârstă de aproximativ 87 de ani. 
 
Focul a mistuit acoperişul casei de locuit pe o suprafaţă de aproximativ 50 metri pătraţi, mobilierul din două camere şi alte bunuri din interior. Conform ISU Ialomiţa, cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de utilizarea unui coş de fum deteriorat.
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările