Traficul rutier, dat peste cap de trei transporturi agabaritice, până pe 20 iunie

Traficul rutier, dat peste cap de trei transporturi agabaritice, până pe 20 iunie

Trei transporturi agabaritice vor îngreuna traficul în judeţul Ialomiţa până pe 20 iunie FOTO Adevărul

Timp de 10 zile, traficul rutier pe ruta Constanţa-Slobozia- Centrua Capitalei va fi îngreunat de trei transporturi agabaritice. Şoferii sunt sfătuiţi să respecte indicaţiile poliţiştilor rutieri de pe traseu.

Conform CNAIR, în perioada 11-20 iunie se vor desfăşura trei transporturi cu depăşiri pe traseul : Constanţa (Judeţul Constanţa) - A4 - Ovidiu - DN2A - Giurgeni - DN2A - Ţăndărei - DN2A - Slobozia - DN2A - Urziceni - DN2 - Afumaţi - DNCB -Int cu DJ 401 (IMGB) (Judeţul Ilfov).
 
Vehiculele transportă piese industriale metalice. Lăţimea maximă a vehiculelor este 6,37 m, viteza de deplasare urmând a fi adaptată condiţiilor de trafic. "Menţionăm ca în conformitate OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depăşiri este de 70 km/oră.
 
Etapele de desfăşurare ale transportului sunt stabilite de poliţia rutieră, care asigură însoţirea vehiculului cu depăşiri. Transportul nu se va desfăşura în perioadele şi pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roşu.
 
Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360, 0800.800.301 şi pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro - DISPECERAT - Situaţia Drumurilor Naţionale, dar şi pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ şi de TWITTER, @CNADNR",  a anunţat CNAIR.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: