Suspecţi de şantaj, cercetaţi sub control judiciar

Suspecţi de şantaj, cercetaţi sub control judiciar

Cei doi suspecţi au şantajat un ialomiţean în contul unei datorii pe care trebuia s-o înapozieze cu dobândă FOTO Adevărul

Poliţiştii ialomiţeni au identificat doi bărbaţi, de 27 şi 46 de ani, din municipiul Slobozia, bănuiţi de comiterea infracţiunii de şantaj, faptă săvârşită pe raza localităţii de domiciliu. Faţă de aceştia a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii de Investigaţii Criminale au stabilit că în perioada februarie - martie 2019, cei în cauză au pretins o sumă de bani unui bărbat din municipiul Slobozia, bani ce ar fi reprezentat dobânda unei datorii pe care persoana vătămată ar fi avut-o faţă de unul dintre cei doi bărbaţi. Poliţiştii au efectuat o percheziţie la locuinţa persoanelor bănuite, de unde au fost ridicate mai multe bunuri, precum şi o sumă de bani.
 
Faţă de cei doi bărbaţi de 27 şi 46 de ani din municipiul Slobozia s-a luat măsura reţinerii pe bază de ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, fiind încarceraţi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul inspectoratului. Ulterior, faţă de aceştia a fost luată măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile. Cercetările sunt continuate pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a persoanelor bănuite.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: