Lecţii salvatoare de vieţi la Centrul Persoanelor Vârstnice. Bunicii, învăţaţi cum să acorde primul ajutor

Lecţii salvatoare de vieţi la Centrul Persoanelor Vârstnice. Bunicii, învăţaţi cum să acorde primul ajutor

Lecţiile s-au desfăşurat la Centrul Persoanelor Vârstnice FOTO Facebook/Primăria Slobozia

Beneficiari de vârsta a treia din Slobozia, tineri de la Clubul Interact şi cadre didactice au învăţat cum să acorde primul ajutor în caz de lipotimie, stop cardio-respirator, epilepsie, accident vascular cerebral şi înec cu alimente sau obiecte.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Îndrumători în aplicarea tehnicilor de resuscitare au fost medicul de urgenţă Anca Telehuz şi asistentul medical Virgil Cristea de la SMURD Ialomiţa, care au transmis publicului cât de importante sunt primele secunde sau minute de intervenţie până la sosirea ambulanţei.
Experienţa de viaţă a participanţilor pensionari a ajutat la fixarea informaţiilor în timpul dialogului generat de demonstraţiile pe manechin ale echipajului SMURD.
Animaţi de gîndul de a fi salvatori, vârstnicii aşteaptă în mijlocul lor cadrele medicale pentru noi lecţii privind gestionarea unor situaţii de urgenţă, a anunţat Primăria Slobozia pe pagina de socializare a instituţiei
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: