ISU Ialomiţa recrutează candidaţi pentru admiterea la şcoala de pompieri

ISU Ialomiţa recrutează candidaţi pentru admiterea la şcoala de pompieri

Concursul de admitere la Şcoala de Subofiţeri de Pompieri are loc în periodata martie-aprilie FOTO IGSU

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Barbu Catargiu” al Judeţului Ialomiţa recrutează candidaţi pentru participarea la concursul de admitere organizat în cadrul Şcolii de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldeşti, în perioada martie-aprilie 2021.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pentru această sesiune sunt disponibile 300 de locuri, cu durata studiilor de un an, perioada pentru depunerea cererilor de înscriere fiind 15 - 28 februarie 2021. Recrutarea candidaţilor din judeţul Ialomiţa se va realiza la sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Barbu Catargiu” al judeţului Ialomiţa, din municipiul Slobozia, Strada Lacului nr. 23, zilnic, între orele 08:00-16:00, prin intermediul structurii de resurse umane.
 
Locurile disponibile sunt repartizate astfel:
 
- Subofiţer de pompieri şi protecţie civilă - 278 locuri, din care: 275 IGSU (2 pentru romi), 1 IGAv, 1 DGA, 1 DGPI;
- Maistru militar auto - 22 locuri, din care: 5 IGSU, 2 DGPI, 1 CMPS, 3 DGCTI, 1 DGA, 4 IGPR, 5 IGJR, 1 IGAv.
 
Pentru informaţii suplimentare privind documentele necesare pentru înscriere, condiţiile de participare la concurs şi criteriile specifice, persoanele interesate se vor adresa personalului cu atribuţii de recrutare a candidaţilor din cadrul Serviciului Resurse Umane din Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Barbu Catargiu” al judeţului Ialomiţa, (din municipiul Slobozia, Strada Lacului nr. 23), la telefon 0243.232.396/0243.232.397, interior 27008, sau vor putea accesa următoarele adrese de web: www.isujialomita.eu, www.scoaladepompieri.ro                                                     
 
Vă mai recomandăm şi:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările