Incendiul de la Axintele a pârjolit 5 hectare. Focul nu a fost stins nici după 30 de ore de intervenţie

Incendiul de la Axintele a pârjolit 5 hectare. Focul nu a fost stins nici după 30 de ore de intervenţie

Pompieri din 2 judeţe luptă cu flăcările FOTO Facebook/ISU Ialomiţa

De două zile, pompieri din judeţele Ialomiţa şi Călăraşi se chinuie să stingă un incendiu uriaş care a cuprins o suprafaţă de 5 hectare. La Axintele arde o impresionantă rezervă de furaje.

Ştiri pe aceeaşi temă

De mai bine de 30 de ore, un incendiu puternic pârjoleşte o impresionantă rezervă de furaje întinsă pe circa 5 hectare, în unitatea administrativ-teritorială a comunei Axintele.
 
"A fost a doua noapte când forţe conjugate de pompieri militari de la ISU Ialomiţa şi ISU Călăraşi, precum şi de la autoritatea locală Axintele au lucrat neîncetat pentru menţinerea flăcărilor departe de comunitate şi de pădure, precum şi pentru stingerea lor. 

Forţă umană, autospeciale pentru stingere, cisterne, tractor cu plug, buldoexcavator, toate au purtat o bătălie crâncenă cu focul, care a înghiţit peste 45.000 de baloţi din paie de mari dimensiuni, cu vântul furios, şi cu canicula! Ne-a fost testată zilele acestea rezistenţa în faţa pârjolului şi suntem în continuare cu motoarele turate!", au transmis reprezentanţii ISU Ialomiţa.
 
Vă mai recomandăm şi:
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: