Acţiuni pentru prevenirea infracţiunilor în şcolile din Feteşti. Elevii, instruiţi de poliţişti

Acţiuni pentru prevenirea infracţiunilor în şcolile din Feteşti. Elevii, instruiţi de poliţişti

Poliţiştii, la discuţii cu elevii FOTO Adevărul

Poliţiştii din Feteşti au desfăşurat, ieri, o acţiune pe linia prevenirii faptelor cu violenţă, a delincvenţei juvenile şi victimizării minorilor în şcolilor, precum şi pentru prevenirea accidentelor de circulaţie în care pot fi implicaţi pietonii elevi.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
La începutul semestrului al II-lea, poliţiştii au discutat cu elevii claselor de gimnaziu şi cei de liceu din unităţile de învăţământ de pe raza municipiului Feteşti, despre răspunderea penală a minorilor, prevenirea infracţiunilor comise cu violenţă, prevenirea traficului de persoane, combaterea consumului şi traficului de droguri, precum şi criminalităţii informatice.
 
Scopul acestor activităţi îl constituie informarea şi conştientizarea tinerilor cu privire la necesitatea adoptării unor măsuri de autoprotecţie, precum şi prezentarea  consecinţelor ce decurg din săvârşirea de infracţiuni.   
 
În cadrul activităţilor au fost verificate şi unităţile de alimentaţie publică care au sediul în apropierea unităţilor de învăţământ, precum şi activitatea agenţilor de pază ai şcolilor. De asemenea, în zona şcolilor au fot organizate filtre rutiere, fiind aplicate 9 sancţiuni contravenţionale atât pietonilor cât şi conducătorilor auto care au încălcat regulile de circulaţie.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: