Un fost sportiv şi-a pus capăt zilelor. Plecase de acasă cu banii şi aurul familiei

Un fost sportiv şi-a pus capăt zilelor. Plecase de acasă cu banii şi aurul familiei

Tânărul găsit spânzurat a practicat sport de performanţă FOTO: pagina de Facebook/Alin Cârstea

Un tânăr de 19 ani a fost găsit spânzurat marţi dimineaţă, 5 decembrie 2017, într-o pădure de la marginea Slatinei. Familia începuse să-l caute cu o seară înainte.

Ştiri pe aceeaşi temă

   Poliţiştii locali slătineni au găsit în această dimineaţă trupul unui tânăr în Pădurea Strehareţ din Slatina, în timp ce patrulau. Tânărul a fost identificat ca fiind Alin Ionuţ Cârstea, din comuna Valea Mare, a cărui dispariţie familia a anunţat-o seara trecută. Tânărul ar fi dispărut de acasă cu o sumă importantă de bani şi mai multe bijuterii ale familiei, când au constatat dispariţia membrii familiei începând căutările.

Alin Cârstea avea 19 ani şi în această vară absolvise Liceul cu Program Sportiv, în cadrul căruia a practicat şi sport de performanţă, fiind medaliat naţional cu lotul de lupte greco-romane. Trupul neînsufleţit a fost transportat la morga din Slatina, urmând ca mâine să aibă loc necropsia. În această seară va ajunge acasă şi tatăl tânărului, care lucrează în străinătate.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările