Stâlpul „crescut“ în giratoriul de la Caracal. „E în spiritul oraşului“

Stâlpul „crescut“ în giratoriul de la Caracal. „E în spiritul oraşului“

Pe acest drum se circulă în regim de şantier, iar stâlpul este ocolit de şoferi FOTO: Facebook/Dan Păloiu

Noua minune a Caracalului, stâlpul de susţinere a cablurilor de electricitate care a „răsărit“ în giratoriul construit pe şoseaua de centură, trebuie să dispară în două săptămâni.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un stâlp care susţine cablurile furnizorului de electricitate a rămas în mijlocul centurii de ocolire a Caracalului, sporind „minunile“ care au făcut al doilea municipiu din Olt celebru. Stâlpul, acolo dintotdeauna, a fost înconjurat de constructorii care se chinuie din 2010 să finalizeze centura ocolitoare a oraşului. Este ultimul dintre cei aproximativ 20 de stâlpi mutaţi de proprietar pentru a face loc şoselei de centură.

„Se ştie de stâlp, au fost mai mulţi, aproximativ 20, pe ceilalţi şi i-a mutat proprietarul, acum are termen două săptămâni să-l mute şi pe acesta. Noi construim drumul într-un termen, ca atare, până la terminarea stratului de uzură ar fi trebuit mutat. Avem promisiuni, de fapt este obligaţia legală a proprietarului, că se va muta în cel mult două săptămâni. Ce să mai spunem, este în spiritul oraşului“, a declarat purtătorul de cuvânt al CNAIR, Alin Şerbănescu.

Centura ocolitoare a Caracalului este în construţie din 2010 şi încă nedată în folosinţă. Şoferii însă s avântă pe acest drum de ceva vreme. „Se circulă în regim de şantier“, a confirmat Şerbănescu. Pe ea, în condiţii normale, ar trebui să se circule din decembrie 2017. „Dacă nu se mută stâlpul, nu-i putem da drumul, dar nu va fi cazul“, a mai spus Şerbănescu. Investiţia a costat aproximativ 80 milioane lei, însă lucrările s-au poticnit constant din motive diverse. Drumul face legătura cu un alt tronson din Teleorman, început în aceeaşi perioadă şi finalizat, în schimb, cu ani buni în urmă.

CITIŢI ŞI: Legendele din Caracal, cinci din şapte sunt adevărate: locul unde s-a răsturnat carul cu proşti, închisoarea de pe strada Libertăţii, cimitirul de pe Învierii VIDEO

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările