Slatina: Soţul judecătoarei va petrece singur Crăciunul

Slatina: Soţul judecătoarei va petrece singur Crăciunul

Lăcrămioara Năvală, judecătoarea căutată în zadar din luna septembrie.

Soţul judecătoarei dispărute la Corabia îşi aşteaptă soţia acasă de sărbători. Pe 6 decembrie ar fi aniversat 28 de ani de la căsătorie.

Ştiri pe aceeaşi temă

În apropierea sărbătorilor tristeţea şi dezamăgirea au luat locul bucuriei de altădată cu care Nicu, soţul judecătoarei dispărute la Corabia, întâmpina Crăciunul. Acum sărbătorile îi aduc doar lacrimi şi amărăciune.

„Parcă nu mai am niciun rost fără ea. Acum casa este goală. De Sfântul Nicolae, pe 6 decembrie, sărbătoream în fiecare an ziua în care ne-am căsătorit. Era o zi foarte importantă pentru noi. Am petrecut-o singur. De Crăciun nici nu ştiu ce o să fac, unde să mă duc. Nu pot să stau acasă. Pe orice pun mâna prin casă îmi aduce aminte de ea şi de tot ceea ce făceam împreună. O să petrec singur Crăciunul, fără ea“, a spus izbucnind în lacrimi Nicu Năvală.

Ancheta poliţiei s-a împotmolit

Bărbatul s-a interesat peste tot pentru a da de urma Lăcrămioarei. Deşi la început nici nu a vrut să audă că nevasta lui s-ar fi aruncat în Dunăre, acum a luat în considerare şi această variantă.

„Am vorbit şi cu poliţiştii, dar nici ei nu au nimic concret. Nici nu ştiu ce să mai cred. Poate chiar s-a aruncat în Dunăre. Am discutat cu angajatul hotelului care a spus că a văzut-o pe malul apei, în ziua dispariţiei, dar după spusele lui era de fapt o femeie care era cazată la hotel şi nu soţia mea. Nu mi-a mai rămas decât să aştept, nu am ce să fac“, a spus soţul judecătoarei. Lăcrămioara Năvală a dispărut pe 28 septembrie 2009, iar la mai bine de patru luni de la dispariţie încă nu se ştie nimic concret despre femeie. Poliţia face eforturi pentru soluţionarea acestui caz, iar cercetările continuă.
„Facem cercetări în continuare, iar cazul nu va fi închis până ce nu vom avea dovezi concrete în privinţa dispariţiei persoanei în       cauză. Am discutat cu mai mulţi martori şi luăm în considerare toate pistele“, ne-a declarat Daniel Constantin, comandantul Poliţiei Corabia.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările