Reacţia a doi poliţişti când au văzut copii care se jucau cu bulgări de zăpadă: „Merge şi la noi“  VIDEO

Reacţia a doi poliţişti când au văzut copii care se jucau cu bulgări de zăpadă: „Merge şi la noi“  VIDEO

Un filmuleţ cu doi poliţişti care reacţionează "altfel" când sunt chemaţi să dea o amendă într-un parc din Sibiu a strâns în câteva ore mii de vizualizări. Cel care a făcut publice imaginile este un poliţist din Slatina.

Ştiri pe aceeaşi temă

Totul s-a petrecut în Parcul Sub Arini din Sibiu. 

Poliţiştii erau în patrulare când au văzut în zonă doi copii care se jucau cu bulgări de zăpadă. Unul dintre ei filma scena, iar ceilalţi doi s-au oprit cu maşina de serviciu chiar lângă "petrecăreţi". 

Au coborât şi au început să arunce şi ei cu bulgări de zăpadă, iar copiii imediat i-au acceptat ca parteneri de joacă. 

Viorel Teacă este poliţistul care a postat pe pagina sa de socializare imaginile. Teacă este din Slatina, dar s-a mutat recent în Sibiu împreună cu familia.

"Când eşti chemat să dai o amendă, dar iese altceva! Mai mult ca oricând în această perioadă trebuie să dăm dovadă de empatie faţă de semenii noştri! Un an mai bun tuturor,  Doamne ajută!", a fost mesajul poliţistului.
 

Oamenii au apreciat imediat postarea şi au spus că şi-ar dori ca astfel de imagini să fie văzute cât mai des şi la noi în ţară. 

Mulţi dintre internauţi au spus că deşi acţiunea nu este originală şi a fost copiată de la poliţiştii americani, atitudinea trebuie aplaudată. 

"Nu credeam că văd asta şi la noi.... Chiar dacă i-aţi copiat pe americani, felicitări!... Merge şi la noi, deci se poate să fie şi poliţiştii noştri umani... Bravo!", au scris oamenii în comentarii.
 
Vă recomandăm să citiţi şi:
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările