Marele angajator ALRO din Slatina plusează pentru salariaţi: zi liberă şi 100 lei la prima doză de vaccin anti Covid-19

Marele angajator ALRO din Slatina plusează pentru salariaţi: zi liberă şi 100 lei la prima doză de vaccin anti Covid-19

ALRO a deschis, la începutul lunii mai, un centru de vaccinare pentru întreaga platformă industrială a Slatinei FOTO: Alina MItran

O societate cu peste 2.000 angajaţi, din Slatina, acordă fiecărui salariat care se imunizează cu prima doză de vaccin anti Covid-19, începând din 21 octombrie 2021, suma de 100 lei şi o zi liberă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Societatea de prelucrarea a aluminiului ALRO S.A. a ales să impulsioneze astfel campania de vaccinare şi să-i convingă şi pe angajaţii încă nevaccinaţi anti-Covid să facă pasul. Măsura urmează să se aplice începând de joi, 21 octombrie 2021.

Angajaţii se pot vaccina în centrul deschis, încă din luna mai, pe cheltuiala firmei, chiar în incinta societăţii. Produsul folosit este cel de la Pfizer, care se administrează în două doze, doza a doua la interval de 21 de zile de prima. Până la ora actuală, peste 4.000 persoane au fost vaccinate la acest centru de la ALRO, angajaţi ai societăţii ALRO, ai altor societăţi de pe platforma industrială a Slatinei, precum şi membri de familie ai acestora. 

În curând, spun liderul Sindicatului ALUMINISTUL, Constantin Popescu, în centrul de vaccinare din societate se va începe şi administrarea dozei a treia (booster) pentru primii angajaţi care s-au vaccinat în acest centru şi pentru care a trecut intervalul de 6 luni după care se recomandă această doză.

La nivelul ALRO, a mai spus Popescu, 60% din personal este vaccinat cu schema completă.

Vă recomandăm şi:

Trei argumente pro-vaccinare de la şefii firmei care deschide un centru pentru platforma industrială

Cum a fost influenţat de pandemie cel mai mare producător de aluminiu din Europa, ALRO Slatina

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările