Judecătoria Balş are şef interimar

Judecătoria
Balş are şef interimar

Imagine cu sediul Judecătoriei oraşului Balş   (FOTO: Mugurel Manea)

Postul de preşedinte al Judecătoriei oraşului Balş a fost ocupat, cu titlul provizoriu, de către judecătorul Cristian Ignat din Craiova. Acesta a fost delegat de către Consiliul Superior al Magistraturii să preia atribuţiile aferente acestei funcţii până la organizarea unui concurs oficial.

Ştiri pe aceeaşi temă

Delegarea judecătorului Cristian Ignat a intrat în vigoare începând cu data de 18 august. Situaţia a impus numirea provizorie a unui judecător în postul anterior menţionat după ce Consiliului Superior al Magistraturii a organizat, în vară, concurs la Bucureşti pentru funcţia de preşedinte al instanţei bălşene, dar nimeni nu s-a arătat interesat de concurs.

Consiliul Superior al Magistraturii a fost nevoit să scoată la concurs şefia Judecătoriei Balş după ce fostul ocupant al acestui post, judecătorul Cristian Nicolae Iliescu, a primit aprobarea CSM de a se muta la Tribunalul Dolj la expirarea mandatului său la conducerea instanţei din Balş.

Judecătorul Cristian Ignat lucrează deja de câţiva ani în cadrul instanţei bălşene.

Mai puteţi citi:

Balşul va avea un Muzeu al Olăritului

FOTO  Cinematograful din Balş, închis de ani de zile, se degradează de la o zi la alta

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările