VIDEO-UPDATE Incendiu de proporţii la Caracal. A ars acoperişul unei foste şcoli. Pompierii au stabilit cauza probabilă a producerii dezastrului

VIDEO-UPDATE Incendiu de proporţii la Caracal. A ars acoperişul unei foste şcoli. Pompierii au stabilit cauza probabilă a producerii dezastrului

Incendiul a fost sesizat în jurul oprei 17,30

Clădirea în care până în urmă cu cinci ani a funcţionat Şcoala primară numărul 4 din Caracal a fost cuprinsă de flăcări, miercuri-seara, 27 martie 2019, 15 pompieri acţionând pentru aproximativ patru ore.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE: Incendiul din municipiul Caracal a fost lichidat după aproximativ patru ore, 15 pompieri acţionând. Conform purtătorului de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsăşteanu, au ars trei sute metri pătraţi planşeu şi două sute de metri pătraţi de acoperiş. Cel mai probabil, spun pompierii, focul a fost pus intenţionat.

Ştirea iniţială

Pompierii Detaşamentului Caracal şi cei ai Gărzii Stoneşti acţionează cu trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autospecială pentru intervenţie la înălţime şi un echipaj SMURD. Incendiul izbucnit în cartierul Bold, strada Gheorghe Doja, a pornit de la acoperiş, unde martorii au declarat că au văzut aproximativ trei focare. S-a extins repede la întrreg acoperişul, pompierii acţionând şi la acaeastă oră pentru lichidare. S-a decis decopertarea, pentru a elimina pericolul reaprinderii. Clădirea, în care nu se mai desfăşura activitate de aproape cinci ani, din cauza scăderii numărului de elevi, nu era racordată nici la curent electric şi nici la reţeaua de gaze. Primăria are, în schimb, în plan transformarea acesteia în adăpost pentru vârstnici.

 

 

Deocamdată nu se cunoaşte cauza izbucnirii incendiului.

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: