COVID-19 la Direcţia Agricolă. Femeia de serviciu a fost testată pozitiv

COVID-19 la Direcţia Agricolă. Femeia de serviciu a fost testată pozitiv

Un caz de COVID-19 a apărut într-o altă instituţie publică din judeţul Olt. Este vorba de Direcţia Agricolă, unde a fost testată pozitiv femeia de serviciu.

Ştiri pe aceeaşi temă

Rezultatul testului i-a fost transmis angajatei Direcţiei Agricole Judeţene Olt chiar sâmbătă, 18 iulie 2020. Femeia a prezentat simptomele unei viroze respiratorii şi a mers în cele din urmă să se testeze pentru noul coronavirus la o clinică privată din Slatina.

Angajata DAJ s-ar fi simţit rău încă din week-end-ul trecut, însă atunci ar fi pus simptomele pe seama faptului că la lucru s-a folosit aparatul de aer condiţionat. „Luni a fost la lucru, a stat puţin şi a plecat şi cred că a mai venit într-o zi, însă tot aşa, a stat puţin şi a plecat. Să sperăm că nu are nimeni. Să vedem, acum, ce ne spun cei de la DSP, ce ar trebui să facem noi în continuare“, a declarat pentru Adevărul directorul DAJ, Gabriela Andronie. 

Angajaţii instituţiei sunt, aproximativ jumătate, în concedii. „Noi oricum am păstrat distanţarea socială, cred că suntem câte doi prin birouri acum, sunt mulţi colegi în concedii“, a mai spus Andronie, menţionând că angajata testată pozitiv a purtat masca la locul de muncă.

Numărul total al cazurilor pozitive de la începutul pandemiei de COVID-19, raportat astăzi de Grupul de Comunicare Strategică pentru judeţul Olt, este 469. În ultimele 24 ore s-a înregistrat şi un deces, un bărbat de 78 ani, din localitatea Valea Mare.Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările