Ce spune conducerea SJU Slatina despre moartea pacientului de la Cardiologie

Ce spune conducerea SJU Slatina despre moartea pacientului de la Cardiologie

Pacientul a căzut în gol de la etajul V al spitalului FOTO: Alina Mitran

Un pacient în vârstă de 76 ani s-a aruncat de la fereastra unui salon din cadrul secţiei Cardiologie, decedând în urma impactului. Ce a transmis conducerea SJU Slatina.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pacientul se afla din data de 2 mai internat în secţia Cardiologie şi chiar urma să fie externat la sfârşitul acestei săptămâni. Se cercetează deocamdată împrejurările în care bărbatul a ales să se arunce de la fereastră, la scurt timp de la administrarea tratamentului.

Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina a transmis un comunicat cu privire la cele întâmplate, pe care îl redăm integral.

„În data de 07.05.2020, în jurul orelor 09:00, la aproximativ 30 de minute după administrarea tratamentului medical, un pacient de sex masculin, în vârstă de 76 de ani, s-a aruncat pe geamul salonului în care era internat, în cadrul secţiei Cardiologie, la etajul 5 al Corpului Central al Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina.
Pacientul a fost transportat de urgenţă în UPU Slatina, unde s-au efectuat procedurile de resuscitare, care nu au avut succes, fiind pronunţat decesul la ora de 09:50.
Pacientul era internat în SJU Slatina din data de 02.05.2020, cu diagnosticul de anevrism aortă ascendentă, hipertensiune arterială şi insuficienţă cardiacă, starea pacientului fiind ameliorată la data incidentului. Pacientul nu era cunoscut cu antecedente psihiatrice.
Au fost anunţate DSP Olt şi Poliţia Municipiului Slatina, care a deschis o anchetă în acest caz“, a transmis managerul spitalului, Cătălin Rotea.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările