VIDEO - Fetiţa peste care s-a prăbuşit un dulap la Buia a ieşit din comă

VIDEO - Fetiţa peste care s-a prăbuşit un dulap la Buia a ieşit din comă

Micuţa a fost transferată pe salon

Ea a fost transferată într-un salon din cadrul Secţiei Clinice Neurochirurgie, unde va mai rămâne o perioadă internată.

Ştiri pe aceeaşi temă

Citiţi şi:

Fetiţa strivită de dulap a fost internată în comă la Terapie Intensivă

Protecţia Copilului face anchetă în cazul fetiţei strivite de dulap,la Buia

Micuţa care a ajuns ieri la spital după ce un dulap s-a prăbuşit peste ea a ieşit din comă. Ea a fost transferată din Reanimare într-un salon al Secţiei Clinice Neurochirurgie, unde va mai rămâne o perioadă sub supraveghere. „Starea pacientei de 3 ani a evoluat favorabil, acesta a ieşit din comă, micuţa a fost  transferată de la ATI la salon în Secţia Clinică Neurochiurgie pentru  continuarea tratamentului de specialitate şi supraveghere”, spune Raluca Puşcă, purtător de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu.

Inconştientă şi plină de sânge

Tatăl micuţei i-a stat astăzi toată ziua alături. Cu lacrimi în ochi, bărbatul a povestit că a ieşit să hrănească animalele, când s-a petrecut tragedia. A intrat în casă şi şi-a găsit copilul inconştient, plin de sânge. „Era în comă, curgea sânge”, spune Gheorghe Lăcătuş. Pentru că drumul până la ferma unde locuia familia era aproape impracticabil şi salvatorii au ajuns greu, băiatul cel mare, în vârstă de 19 ani, şi-a luat sora în braţe şi a purtat-o aproape 7 kilometri, până când s-a întâlnit cu echipajele de prim ajutor. „Am avut noroc cu băiatul, că a fost mai rezistent”, mai spune tatăl micuţei.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările