Veşti bune de la şeful unei importante companii din Grecia. O nouă autostradă va fi deschisă în România până în toamnă

Veşti bune de la şeful unei importante companii din Grecia. O nouă autostradă va fi deschisă în România până în toamnă

Lotul 2 al Autostrăzii Sebeş - Turda ar urma să fie deschis încă din această toamnă. FOTO Sibiu100

Noul preşedinte al Aktor, grecul Christos Panagiotopulos, s-a deplasat special în România în aceste zile pentru a discuta cu reprezentanţii CNAIR şi ai Ministerului Transporturilor. La final, el a venit cu o veste bună şi a anunţat că în România va fi deschisă o nouă autostradă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Autostrada Sebeş – Turda, A10, cea care va lega judeţul Sibiu de judeţul Cluj, ar urma să fie finalizată şi deschisă pentru şoferi până în toamnă. Anunţul a fost făcut chiar de Christos Panagiotopulos, noul preşedinte al companiei elene Aktor, care lucrează la lotul doi al şoselei de mare viteză, informează Sibiu 100.
 
Grecul s-a deplasat special în România în aceste zile pentru a discuta cu reprezentanţii CNAIR şi ai Ministerului Transporturilor. Cu acest prilej, el a dat asigurări că în toamna acestui an se va circula pe această autostradă. Potrivit sursei citate, Panagiotopulos le-a mai spus jurnaliştilor că proiectul din România a primit finanţare din partea companiei, tocmai pentru ca acesta să se fie finalizat la timp. Aktor mai are şantiere în România, şeful acestei companii precizând că ţara noastră este a doua ca importanţă după Grecia, în portofoliul companiei.
 
Iar veştile bune nu se opresc aici. Pe celălalt lot al autostrăzii, lotul 1, care a fost construit de italienii de la Impresa Pizzarotti, lucrările rămase neefectuate sunt şi ele aproape de finalizare. De altfel, acest segment de autostradă a fost dat în folosinţă în decembrie 2020, însă nodurile de la capete, la Sebeş şi la Alba Iulia, mai aveau nevoie de lucrări pentru a fi finalizare.
 
Vă mai recomandăm şi:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările