Un sibian de 41 de ani, plecat de acasă spre o destinaţie necunoscută, dat dispărut de către fratele său

Un sibian de 41 de ani, plecat de acasă spre o destinaţie necunoscută, dat dispărut de către fratele său

Sorin Cercea, de 41 de ani, din localitatea Nou - Sibiu, a fost dat dispărut de către fratele său Foto Poliţia Sibiu

Un bărbat din Sibiu este căutat de Poliţia din întreaga ţară după ce a fost dat dispărut de către rude. Poliţia cere acum ajutorul populaţiei pentru a afla informaţii despre acesta.

Ştiri pe aceeaşi temă

În data de 30 iunie un bărbat din localitatea Nou, judeţul Sibiu, a sesizat Inspectoratul Judeţean de Poliţie (IPJ) despre dispariţia fratelui său. 

Din declaraţiile acestuia a reieşit că Sorin Cercea, de 41 de ani, a plecat din Aciliu - Sibiu, luni, 29 iunie, spre o destinaţie necunoscută şi nu s-a mai întors şi nici nu mai reuşeşte să-l contacteze. 
 
Poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale Sibiu îl caută catalogând cazul, în acest moment, drept plecare voluntară. 
 
IPJ Sibiu cere ajutorul populaţiei pentru identificarea persoanei dispărute sau pentru orice detalii care ar putea conduce echipa operativă pe urmele bărbatului căutat.
 
„Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea persoanei în cauză sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situaţii de urgenţă 112”, se arată într-un comunicat al Poliţiei Sibiu.
 
Potrivit informaţiilor privind semnalmentele persoanei dispărute, Sorin Cercea are o constituţie atletică, 1,70 m - înălţime, 65 de kg - greutate, păr şaten, tuns scurt şi ondulat, ochi de culoare căprui, nasul drept şi tenul măsliniu.
                
În momentul în care a plecat de acasă purta blugi albaştri, o geacă gri şi pantofi tip sport de culoare neagră. 
 
Pe aceeaşi temă: 
 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: