TIR plin cu baloţi de paie, în flăcări, în Sibiu. Trafic, blocat total pe DN 14 VIDEO

TIR plin cu baloţi de paie, în flăcări, în Sibiu. Trafic, blocat total pe DN 14 VIDEO

TIR plin cu baloţi în flăcări pe DN 14 în Slimnic - Sibiu cu trafic blocat total Foto Adevărul

Incidentul a avut loc marţi seara, 30 noiembrie, în localitatea Slimnic din Sibiu. Şoferul TIR-ului a reuşit să se salveze la timp, dar ansamblul în flăcări a pus în pericol întreaga zonă în care s-a produs incendiul.

Ştiri pe aceeaşi temă

Eveniment s-a produs la km 15 + 500 m, al DN 14. TIR-ul se îndrepta spre Sibiu, fiind încărcat cu baloţi de fân. 

„Şoferul în vârstă de 38 de ani, din judeţul Argeş, nu a suferit vătămări corporale”, au dat asigurări reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Sibiu.
 
Aceeaşi sursă a mai menţionat că, în urma incidentului, traficul a fost blocat total pe DN 14, între Mediaş şi Sibiu (Copşa Mică).

La faţa locului au intervenit rapid pompierii de la ISU Sibiu, pentru lichidarea incendiului, cu două autospeciale de stingere şi un echipaj SMURD. 

Din informaţiile oferite de aceştia reiese că focul a izbucnit iniţial la capul de tractor al TIR-ului, iar flăcările s-au extins rapid din cauza încărcăturii inflamabile - baloţii de paie.

Din cauza pericolului extrem pe care-l reprezenta incendiul, având în vedere zona locuită în care a izbucnit, au fost chemaţi în ajutor şi membrii Serviciului de Voluntariat în Situaţii de Urgenţă Slimnic.
 

„Intervenţia se află în dinamică”, au menţionat reprezentanţii ISU Sibiu.
 
Şi Centrul INFOTRAFIC din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române a precizat că nu există victime în acest caz şi că se estimează ca reluarea traficului în condiţii normale să se realizeze în 45 de minute. 

Vă mai recomandăm şi:
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările