Primăria vrea să reconfigureze traficul în Vasile Aron

Primăria vrea să reconfigureze traficul în Vasile Aron

Sibienii pot accesa pe site-ul municipalităţii proiectul care prevede reconfigurarea traficului în cartierul Vasile Aron, sugestiile acestora fiind aşteptate la Centrul de Informaţii pentru Cetăţeni.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit proiectului, sensurile de circulaţie în perimetrul delimitat de străzile Semaforului şi Vasile Aaron vor fi uşor modificate pentru fluidizarea traficului. Astfel, circulaţia se va desfăşura în dublu sens pe străzile Semaforului, Vasile Aaron, Oaşa, Onceşti, Muncel şi Aleea Valea Frumoasei, pe strada Iezer – în zona pieţei agroalimentare şi un tronson al străzii Negoveanu.

Pe celelate străzi din acest perimetru se va păstra sau institui sensul unic: pe străzile Şureanu şi Electricienilor se va circula dinspre strada Semaforului spre strada Vasile Aaron, iar pe străzile Şoimului şi Iezer în sens invers.

Pe strada Ştefleşti se va circula dinspre strada Oaşa, iar pe un scurt tronson se va circula în dublu sens. Pe strada Negoveanu se va circula dinspre strada Oaşa spre strada Muncel, iar pe tronsonul dintre strada Semforului şi strada Muncel se va circula dinspre Semaforului.

Prima fază de modernizare a acestui cartier a început prin reabilitarea reţelelor de utilităţi. Până în prezent au fost executate lucrări pe străzile Negoveanu, Şoimului, Iezer. Şureanu, Oaşa şi Onceşti. De asemenea, lista de investiţii prevede pentru anul acesta reparaţii capitale la viaductul Vasile Aaron care leagă acest cartier de Lazaret, Guşteriţa şi cartierul Trei Stejari.

În plus, planul de modificare a sistemului de trafic supus dezbaterii publice include crearea unui sens giratoriu pe strada Semaforului, la intersecţia cu străzile Iezer şi Negoveanu.

Aceste propuneri pot fi consultate de cetăţeni pe site-ul instituţiei, eventualele sugestii fiind aşteptate la Centrul de Informaţii pentru Cetăţeni.

Vă mai recomandăm:

Strada Ocnei se redeschide pe 25 iunie. Totr atunci se închide strada 9 Mai, pentru lucrări de reabilitare

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările