Peste 500 de locuri de muncă, vacante la Sibiu

Peste 500 de locuri de muncă, vacante la Sibiu

ibienii care sunt în căutarea unui job pot alege din cele peste 500 de locuri de muncă disponibile prin intermediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă.

 

Din cele 532 de locuri de muncă vacante cele mai multe, 430 la număr, sunt la agenţia din S Sibiu. La Mediaş sunt 33 de locuri de muncă vacante, la Agnita 17, la Avrig 4 iar la Cisnădie 48.

Se caută, printre altele, agenţi de securitate, asistenţi manageri, casieri, confecţioneri, contabili, croitori, ewlectricieni, manipulanţi mărfuri, mecanici auto, profesori în învăţământul liceal şi postliceal, secretare, şoferi sau vânzători.

Din totalul locurilor de munca, 64 se adresează persoanelor cu studii superioare (agent de turism, asistent director, consilier administraţie publică, consilier juridic, contabil, director adjunct societate comercială, director vânzări, funcţionar ghişeu, inginer energetică industrială, inginer electronist, inginer electromecanic, inginer de sistem software, inginer mecanic, inginer producţie, inspector de specialitate daune, instructor fitness, programator, proiectant inginer mecanic, recepţioner hotel, redactor, secretară, şef birou, translator.) în timp ce 468 sunt pentru persoane fără studii superioare. 

Vă mai recomandăm:

Străzile Vasile Cârlova şi Oaşa intră în reparaţii

Date fiind temperaturile ridicate din această perioadă DPC va începe lucrările de reparaţii pe încă două străzi din Sibiu, şi anume strada Vasile Cârlova şi strada Oaşa.

Wizz Air zboară din iunie de la Sibiu la Londra

Wizz Air, cea mai mare companie low-cost din Europa Centrală şi de Est, a anunţat joi o nouă rută de la Sibiu către Londra Luton, începând cu 14 iunie. Pentru început, vor fi două zboruri pe săptămână.

Paisprezece străzi intră în reparaţii în prima jumătate a anului

În prima jumătate a acestui an la Sibiu au fost programate să intre în reparaţii 14 străzi, printre care strada Transilvaniei, strada Maramureşului şi mai multe străi din cartierul Vasile Aron.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările