Pensiunea Poiana Soarelui din Tălmaciu, transformată în scrum. 30 de turişti şi angajaţi s-au autoevacuat VIDEO

Pensiunea Poiana Soarelui din Tălmaciu, transformată în scrum. 30 de turişti şi angajaţi s-au autoevacuat VIDEO

Pensiunea Poiana Soarelui din Tălmaciu - Sibiu transformată în scrum Foto ISU Sibiu

incendiul care a cuprins localul aflat la 15 minute depărtare de municipiul Sibiu, pe DN 7 / E 81 a izbucnit în noaptea de vineri spre sâmbătă, 17 / 18 iunie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autoscară şi un echipaj SMURD din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu au plecat la intervenţia de la Tălmaciu, după alarma dată în cursul nopţii, în jurul orei 02:52. 
 
Pompierii militari au acţionat pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu la o unitate de cazare turistică: Poiana Soarelui. Când au ajuns la faţa locului, incendiul se manifesta generalizat la acoperiş şi etajul superior. 
 
„Înainte de sosirea forţelor, un număr de aproximativ 30 de persoane s-au autoevacuat şi nu au fost înregistrate victime. Pompierii militari au fost sprijiniţi în misiunea lor de membrii Serviciului de Voluntariat pentru Situaţii de Urgenţă Tălmaciu”, a menţionat purtătoarea de cuvânt a ISU Sibiu, Andreea Ştefan. 
 
Incendiul a fost cauzat de un scurtcircuit electric. Întreaga construcţie, de tip parter + etaj,  având o suprafaţă de aproximativ 500 mp, s-a transformat în scrum.
 
 
Pensiunea Poiana Soarelui din Tălmaciu - Sibiu înainte de incendiul care a transformat-o în scrum Foto Daciana Stoica
 
Echipajul SMURD a acordat îngrijiri medicale proprietarei care a suferit un atac de panică, dar a refuzat să fie transportată la spital. 
 
Pensiunea Poiana Soarelui din Tălmaciu - Sibiu, transformată în scrum Foto ISU Sibiu
 


Vă mai recomandăm şi: 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările