Momentele în care doi poliţişti imobilizează într-un supermarket un bărbat înarmat cu un cuţit. „Nu te opune că-ţi rup mâna!“ VIDEO

Momentele în care doi poliţişti imobilizează într-un supermarket un bărbat înarmat cu un cuţit. „Nu te opune că-ţi rup mâna!“ VIDEO

Doi poliţişti din cadrul IPJ Sibiu chemaţi să intervină într-un supermarket unde un bărbat înarmat cu un cuţit devenise violent îl încătuşează în aproximativ două minute. Momentul a fost filmat de martori.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Sindicatul Naţional al poliţiştilor Europol a făcut public video-ul în care cei doi poliţişti imobilizează şi încătuşează un bărbat înarmat cu un cuţit. 
 
Acesta ar fi fost violent, ar fi început să ameninţe, aşa că angajaţii magazinului din zona Valea Aurie au sunat la 112, la faţa locului ajungând cei doi poliţişti. Unul dintre poliţişti îl somează pe bărbat să nu se opună încătuşării, însă acesta refuză, „lupta“ prelungindu-se peste două minute. „Nu te opune că-ţi rup mâna!“, se aude unul dintre poliţişti, în timp ce celălalt îl întreabă dacă are cuţit. „E abuz, e abuz!“, se aude spunând la rândul lui bărbatul pentru care se realizase apelul la 112 .
 
„Colegii noştri din cadrul IPJ Sibiu au imobilizat şi încătuşat ieri un bărbat într-un supermarket din Sibiu, care ameninţa cu acte de violenţă şi avea asupra sa un cuţit şi un băţ telescopic.
În momentul de faţă există un dosar pe numele acestuia pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe. Îi felicităm pe colegii noştri, care au acţionat imediat şi au evitat producerea unei tragedii“, scriu reprezentanţii Sindicatului Europol.
 
Unul dintre poliţişti, originar din Slatina, a fost şi în trecut în atenţia publică.  În această iarnă a adunat foarte multe aprecieri pe reţelele sociale după ce imaginile în care  a oprit maşina de poliţie pentru a se juca cu zăpadă cu mai mulţi copii au fost distribuite masiv. Viorel Teacă este şi voluntar de Cruce Roşie, susţinând în această calitate cursuri de prim-ajutor, iar în timpul activităţii sale în Slatina a organizat mai multe proiecte umanitare.
 

Vă recomandăm şi:

Reacţia a doi poliţişti când au văzut copii care se jucau cu bulgări de zăpadă: „Merge şi la noi“  VIDEO

 

Poliţistul care face voluntariat şi schimbă destine: „E vorba de viaţă şi de moarte dacă nu ai bani să te tratezi sau nu găseşti înţelegere“

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările