Miss Bikini pe schiuri se alege pe 8 martie, la Arena Platoş

Miss Bikini pe schiuri se alege pe 8 martie, la Arena Platoş

Concursul se afla la cea de-a doua editie

Cele mai frumoase doamne şi domnişoare experte în ale schiului şi snowboardului vor oferi un spectacol memorabil pe pârtie, sâmbătă, 8 Martie, de Ziua Femeii, la o nouă ediţie a concursului Miss Bikini Arena Platoş. Evenimentul va fi prezentat de Dani Oţil.

 
Anul trecut, 21 de concurente au trecut prin mai multe probe în faţa juriului, ghidate discret de prezentatorul evenimentului, vedeta TV Dani Oţil, care va fi amfitrionul evenimentului şi în acest an. Pe o vreme mult mai răcoroasă decât cea anunţată de prognoze pentru weekendul viitor, concurentele au împletit frumuseţea cu îndemânarea în probe şi s-au distrat la maxim, lipsite de orice fel de inhibiţii.
 
Miss Bikini Arena Platoş 2014 duce competiţia la un alt nivel. Pe lângă premiul de 1000 de lei oferit şi anul trecut concurentei câştigătoare, cea care va câştiga ediţia din acest an primeşte şi o excursie la surf în Tenerife. Camp-ul de surf durează şapte zile şi conţine antrenamente şi diferite excursii şi activităţi sportive, de la înot alături de delfini la snorkeling printre ţestoase sau plimbări cu kayak-ul la apusul soarelui. 
 
Concursul va fi compus din mai multe probe. Proba de slalom va avea loc pe pârtia D, cea mai accesibilă pârtie a complexului de schi iar concurentele vor trebui să coboare pârtia pe schiuri sau pe placă îmbrăcate în orice tip de costum de baie sau în lenjerie. Concursul va fi cronometrat, fiecare concurentă urmând să obţină un punctaj în funcţie de rapiditatea cu care va termina proba. Cursa de slalom va fi urmată de mai multe probe, de această dată fără schiuri în picioare. Câştigătoarea concursului va fi cea care adună cele mai multe puncte în toate probele concursului. 
 
Înscrierea la concurs este gratuită iar doritoarele se pot înscrie în avans pe email, la adresa cristina.badiu@arenaplatos.ro sau în ziua concursului, începând cu ora 10, în apreschi. Concursul va începe la ora 12. 
 
Vă mai recomandăm: 
 
 
Iubitorii de munte sunt aşteptaţi şi în acest an la Păltiniş, cea mai veche statiune montană din România, dar şi în decorul de poveste de la Bâlea Lac, în inima munţilor Făgăraş.
 
 
Aproximativ 10.000 de cărămizi uriaşe de gheaţă vor fi folosite pentru a fi ridicat, la Bâlea Lac, cel de-al nouălea hotel de gheaţă. Clădirea neobişnuită va fi inaugurată pe 25 decembrie.
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările