Mai multe curse aeriene au înregistrat întârzieri la decolarea de pe Aeroportul din Sibiu, din cauza ninsorii

Mai multe curse aeriene au înregistrat întârzieri la decolarea de pe Aeroportul din Sibiu, din cauza ninsorii

Ninsoarea a întârziat procesul de degivrare

Mai multe curse aeriene au înregistrat întârzieri, marţi, la decolarea de pe Aeroportul din Sibiu, din cauza ninsorii care a îngreunat procesul de degivrare a aeronavelor. Întârzierile au fost în medie de două ore, cea mai mare fiind la cursa Tarom Sibiu - Munchen, programată să plece la 7.15, dar care a decolat la 10.51.

Potrivit reprezentanţilor Aeroportului din Sibiu, marţi s-au înregistrat întârzieri din cauza necesităţii efectuării proceselor specifice operării în condiţii de iarnă. Precipitaţiile sub formă de zăpadă cu conţinut ridicat de apă au îngreunat procesul de degivrare a aeronavelor, determinând, implicit, creşterea timpului necesar pentru degivrarea acestora.

Astfel, cursa Sibiu - München (Lufthansa), programată să plece la 6.05, a decolat la 7.18, cursa Sibiu - Tel Aviv, programată la 6.10, a decolat la 6.43, Sibiu - Dortmund, programată să plece la 7.10, a decolat la 9.29, iar Sibiu - München (Tarom), programată să plece la 7.15, a decolat la 10.51.

De asemenea, cursa Sibiu - Bucureşti, programată la 12.10, are o întârziere de peste două ore, iar Sibiu - Nurnberg, programată la 12.45, a decolat la 14.34.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: