Localnic din Boian, găsit mort în casă

Localnic din Boian, găsit mort în casă

Foto arhivă

Un bărbat de 56 de ani, care locuia singur, a fost găsit mort, în propria locuinţă, iar oamenii legii au demarat o anchetă.

Ştiri pe aceeaşi temă

 Incidentul a fost decoperit ieri, de oamenii legii, alertaţi de vecinii bărbatului de 56 de ani. Aceştia din urmă nu l-au văzut ieşind din casă, aşa că au alertat anchetatorii.

Aşa se face că trupul bărbatului a fost găsit fără suflare, iar oamenii cred că a fost vorba de o crimă. Poliţiştii spun însă că încă nu au suficiente indicii în acest sens. „Bărbatul locuia singur, a fost găsit mort în locuinţa sa şi nu există martori. Aşteptăm rezultatele necropsiei“, spune Luciana Balteş, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Aşadar, legiştii medieşeni vor stabilii, în urma necropsiei, exact, care a fost cauza morţii, iar ulterior, poliţiştii vor demara cercetări.

Oamenii din Boian vorbesc de o posibilă agresiune, a unui văr al victimei şi al fiicei acestuia, însă poliţiştii nu au putut confirma acest lucru, deocamdată.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările