Florin Cioabă, autointitulatul rege al romilor, în comă indusă la o clinică din Turcia după ce a făcut un preinfarct

Florin Cioabă, autointitulatul rege al romilor, în comă indusă la o clinică din Turcia după ce a făcut un preinfarct

Autointitulatul rege al romilor, Florin Cioabă, este în comă indusă, la o clinică din Turcia, după ce în cursul zilei de luni, 12 august, a suferit un preinfarct.

Ştiri pe aceeaşi temă

Regele Cioabă petrecuse 10 zile în Antalya, în concediu, iar luni, în drum spre casă, i s-a făcut rău. 

”Tata era în concediu de 10 zile în Antalya, nu s-a simţit bine, i s-a făcut rău pe drum în maşină, pe autostradă. Aseară era bine, şi-a revenit, am vorbit cu el, însă de azi dimineaţă a început să nu mai fie starea aşa bună, acum este într-o comă indusă”, a declarat pentru Adevărul fiul regelui romilor, Dorin Cioabă. 

Acesta este la această oră în drum spre Turcia, şi spune că, până la această oră, medicii nu s-au pronunţat dacă este sau nu necesară o intervenţie chirurgicală în cazul tatălui său. 

 
În vârstă de 58 de ani, Florin Cioabă este originar din judeţul Gorj, din localitatea Târgu Cărbuneşti, şi este fiul lui Ion Cioabă, bulibaşă al rromilor din România, care s-a autoproclamat în anul 1992 ca "rege internaţional al tiganilor". 
 
După moartea tatălui său, care s-a stins în anul 1997 în urma unui infarct miocardic, Florin Cioabă a moştenit titlul de rege al romilor iar anul acesta, pe 8 aprilie, a fost ales preşedinte al Uniunii Internaţionale a Romilor. 
 
În perioada 1996-2000, Florin Cioabă a fost consilier judeţean la Sibiu. La alegerile locale din vara anului 2000, a candidat la funcţia de primar al municipiului Sibiu din partea Centrului Creştin al Romilor, apoi la alegerile locale din iunie 2008 a ocupat primul loc pe listele Alianţei pentru Unitatea Romilor, pentru Consiliul Judeţean.
 
Vă mai recomandăm: 

VIDEO-FOTO Acasă la familia Cioabă. Tablouri de familie, mobilă clasică şi acvarii uriaşe cu peşti exotici

VIDEO Dorin Cioabă, fiul regelui romilor, s-a făcut mediator cu acte în regulă. Primele două cazuri au fost mediate astăzi la Sibiu

Florin Cioabă, autointitulatul rege al romilor de la Sibiu, a fost ales preşedinte al Uniunii Internaţionale a Romilor

 

 

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: