Bărbatul suspectat că şi-ar fi omorât săptămâna trecută fratele, un cetăţean german, s-a sinucis

Bărbatul suspectat că şi-ar fi omorât săptămâna trecută fratele, un cetăţean german, s-a sinucis

Heinz Adolf Rampelt (foto sus) a fost gasit spanzurat

Bărbatul de 72 de ani, principalul suspect în cazul uciderii fratelui său de 75 de ani, cetăţean german, a fost găsit duminică spânzurat pe Dealul Guşteriţei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie, bărbatul de 72 de ani a fost găsit pe Dealul Guşteriţei, spânzurat, duminică după-amiaza. 
 
”În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale Sibiu au stabilit faptul că persoana decedată este Rampelt Heinz – Adolf, bărbatul în vârstă de 72 de ani a cărui dispariţie de la domiciliu a fost sesizată în data de 24.09.2013. În cauză nu există suspiciuni de omor, decesul survenind ca urmare a suicidului”, se arată într-un comunicat al IPJ Sibiu. 
 
Suspectat că şi-ar fi ucis fratele
 
Bărbatul este principalul suspect în cazul uciderii fratelui său, un cetăţean german în vârstă de 75 de ani, venit în ţară în vizită, dispărut şi apoi găsit mort în zona pădurii de la Cisnădioara. 
 
”A fost declarat dispărut luni, în 23 septembrie, de sora lui. Bărbatul nu a mai revenit acasă motiv pentru care s-a alarmat şi l-a declarat dispărut. A fost găsit în zona împădurită dintre Cisnădioara şi Sibiu, în zona numită Dealul Cuculului, la marginea şoselei, la circa 10 metri de drumul judeţean care face legătura între localităţile menţionate. Lângă el, o bicicletă însă o poziţie atipică a bicicletei pusă în paralel, sprijinită de pantofii defunctului care nu erau bine fixaţi în picioare şi după modul în care era îmbrăcat cadavrul, după îmbrăcăminte, am tras concluzia că a fost adus şi pus acolo”, a spus la o zi după descoperirea cadavrului Ioan Boţoc, procuror criminalist în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu. 
 
Acesta a mai adăugat atunci că bărbatul a avut parte de o moarte violentă, fiind sugrumat, şi a confirmat că printre suspecţi se număra şi fratele victimei. 
 
Vă mai recomandăm: 
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările