Înjunghiat într-o altercaţie între clanuri, un copil a rămas cu lama unui pumnal înfiptă în coloana vertebrală. Opt persoane reţinute

Înjunghiat într-o altercaţie între clanuri, un copil a rămas cu lama unui pumnal înfiptă în coloana vertebrală. Opt persoane reţinute

Copil de 12 ani înjunghiat în urma unei altercaţii între două clanuri din Sibiu în parcarea Mall-ului Şelimbăr - imagine cu una din maşinile distruse Foto Sibiu Independent

În urma incidentului violent care a avut loc în parcarea unui mall din Şelimbăr - Sibiu, în data de 6 septembrie, în care un copil a fost înjunghiat, opt persoane au fost reţinute şi alte trei internate.

Ştiri pe aceeaşi temă

O altercaţie în care au fost implicate peste 20 de persoane, din două clanuri de romi din Brateiu şi Blăjel, a avut loc luni după-amiaza, în parcarea Shopping City din Şelimbăr. În urma conflictului violent, un copil a rămas cu lama unui cuţit înfiptă în coloana vertebrală, dar şi cu multiple plăgi înjunghiate în zona toracelui. 
 
În urma scandalului, opt persoane au fost reţinute, după cum a transmis Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu. Acestea sunt acuzate de tentativă de omor, lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. 
 
În conflict au mai fost rănite încă trei persoane. Copilul de 12 ani a fost operat în aceeaşi zi. 
 
Medicul Cristian Ştefan Berghea - Neamţu a declarat pentru publicaţia locală „Turnul Sfatului” că băiatul este acum în stare stabilă, dar va avea nevoie de mult timp pentru recuperare. „A ajuns la spital cu şoc hemoragic şi un hematom la toracele drept. A fost înţepat în hemitoracele drept, având un plămân colabat, astfel că a fost operat de urgenţă, i s-a scos o lamă de pumnal care a fost ruptă în torace şi era înfiptă în coloana vertebrală”. 
 

Din cercetări reiese că minorul a suferit mai multe plăgi la nivelul hemitoracelui drept posterior, cu hemopneumotorax consecutiv, prin tăiere - înţepare, răni care i-au pus în pericol viaţa. Deocamdată, s-a stabilit că va avea nevoie de cel puţin 25 - 30 zile de îngrijiri medicale, dar legiştii susţin că în astfel de cazuri perioada de recuperare este mult mai lungă şi prin urmare şi certificatul medico-legal ce va fi ulterior emis va cuprinde o perioadă mai îndelungată. 
 
Şi celelalte trei persoane care au suferit leziuni în urma rănirii cu obiecte contondente au fost internate.
 
Parcarea mall-ului din Şelimbăr în care a avut loc incidentul violent dintre clanuri Foto Sibiul Independent
 
Într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu se mai menţionează faptul că opt persoane au fost reţinute în urma audierilor la sediul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Sibiu, urmare a unei ordonanţe emisă de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu.
 
Se pare că scandalul a pornit în trafic şi a continuat în parcarea mallul-ului sibian. Cele două clanuri aveau nerezolvate probleme mai vechi.
 
Parcarea mall-ului din Şelimbăr în care a avut loc incidentul violent dintre clanuri Foto Sibiul Independent
 
Ancheta penală se desfăşoară cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale al IPJ Sibiu şi al Biroului de Ordine Publică al Poliţiei Municipale Sibiu.
 
Vă mai recomandăm şi:
 
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările