Trei noi decese provocate de noul coronavirus au fost înregistrate în Satu Mare

Trei noi decese provocate de noul coronavirus au fost înregistrate în Satu Mare

Foto arhivă

Trei femei cu vârste cuprinse între 55 şi 79 de ani, confirmate cu noul coronavirus, au decedat pe secţiile ATI ale Spitalului Municipal Carei, Spitalului Judeţean de Urgenţă Satu Mare şi Spitalul Orăşenesc Negreşti Oaş. Acestea prezentau multiple comorbidităţi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Până în prezent, în judeţul Satu Mare numărul total al deceselor cauzate de noul coronavirus a ajuns la 59, iar numărul vindecărilor la 2.522. 
 
În ultimele 24 de ore, potrivit Institutului Naţional de Sănătate Publică, la nivelul judeţului au fost confirmate 200 de noi cazuri, bilanţul total ajungând la 4.618 cazuri. De asemenea, 14 persoane au fost retestate pozitiv. Astfel, rata de infectare la nivelul judeţului este de 4.94 la mia de locuitori, fiind la un pas de scenariul roşu.
 
În momentul de faţă, în 26 de localităţi din judeţul Satu Mare incidenţa cumulată a cazurilor de coronavirus a atins sau a depăşit cifra de 3/1000 de locuitori. În altele 21, incidenţa cumulată a atins sau a depăşit cifta de 1.5/1000 de locuitori. 
 

Vă recomandăm să mai citiţi:

 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările