Sătmărenii vor putea să-şi facă analizele la laborator, fără fi nevoiţi să stea cu noaptea-n cap pentru o programare

Sătmărenii vor putea să-şi facă analizele la laborator, fără
fi nevoiţi să stea cu noaptea-n cap pentru o programare

Bugetul CAS Satu Mare este mai mare cu 80% faţă de lunile din primul trimestru al anului

Luna aceasta bugetul alocat analizelor de laborator, inclusiv RMN şi CT, s-a majorat cu 81% faţă de lunile primului trimestru. Acest lucru înseamnă că, de luna aceasta, mai mulţi sătmăreni vor putea să-şi facă analizele medicale la laboratoare fără a fi nevoiţi  să stea cu noaptea în cap pentru o programare.

Dacă până acum pacienţii mergeau la laboratoare în data de 25 a lunii la programare pentru luna următoare, în urma acestor suplimentări, listele de aşteptare vor fi eliminate.

Acest lucru înseamnă că începând din această lună mai mulţi sătmăreni vor putea să-şi facă analizele medicale la laboratoare fără a fi nevoiţi  să stea cu noaptea în cap pentru o programare.

“Sperăm ca această situaţie să nu se mai repete, iar dacă va fi cazul programările se vor face în fiecare zi, începând cu ziua următoare a epuizării sumelor contractate lunar. Conducerea CAS va face tpate demersurile pentru păstrarea acestei sume”- Georgeta Pop- preşedinte CAS Satu Mare.

De menţionat este faptul că sumele sunt suficiente pentru toţi furnizorii (laboratoare, imagistică), aflate în contract cu CAS Satu Mare.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: