Samfest Rock 2011 în imagini - GALERIE FOTO

Samfest Rock 2011 - ediţia a VII-a a debutt ieri cu prestaţia formaţiilor locale Crimson şi Deity. Publicul a început să sosească încă de la orele dimineţii să-şi instaleze corturile în zona special amenajată pentru campare. Concerte au început la ora 18.00.

Cea de-a VII-a ediţie a festivalului Samfest Rock 2011 a debutat ieri după-masa cu prestaţia trupei Crimson din Satu Mare. Băieţii au cântat atât melodii proprii, cât şi coveruri celebre. Imediat după ei, au urmat careienii din trupa Deity.


Timp de două zile Satu Mare devine capitala muzicii rock din România. Dacă aseară au urcat pe sceena Samfest Rock de la Aeroclub trupele Crimson, Deity, Legion, Guerillas, Netherbird din Suedia, Trooper şi Bonfire din Germania, în această seară de la ora 18.00, sunt programate trupele Ultimu’ Nivel, Malpraxis, Krepuskul, Masterpiece, Grimegod, Nevergreen (Serbia-Ungaria) şi Pain (Suedia). Preţul unui bilet pentru o seară este de 35 de lei.


Click pe imagini pentru GALERII FOTO

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: