Comisarul Adi Bota, soțul sexy-pedelistei Laura Bota, a fost trimis în judecată pentru luare de mită

Comisarul Adi Bota, soțul sexy-pedelistei Laura Bota, a fost trimis în judecată pentru luare de mită

Laura şi Adrian Bota

Comisarul Bota este acuzat că a dat soluţii de neîncepere a urmării penale în două dosare ale fostului președinte al Consiliului Județean Ștefan Szabo în schimbul acordului acestuia ca şeful soţiei poliţistului să cumpere două cabinete medicale, în loc de unul, cum avea dreptul, în policlinica stomatologică de pe strada Alexandru Ioan Cuza din Satu Mare.

Bota este acuzat că i-ar fi cerut fostului preşedinte al Consiliului Judeţean acordul ca şeful soţiei sale, medicul stomatolog Francisc Borbely, să cumpere două cabinete medicale în loc de unul, limita impusă de lege, oferindu-se să intervină, în schimb, în două dosare care îl vizau pe Szabo. Dosarele se refereau la vânzarea Hotelului „Dacia" din centrul orașului Satu Mare şi declaraţia de avere, în care Szabo era acuzat că nu-și trecuse proprietățile și firmele deținute în Ungaria.

FOTO-VIDEO Simbolul oraşului Satu Mare, un tun imobiliar în aşteptare

Faptele de fals în înscrisuri oficiale, de care erau acuzați Laura Bota, nevasta polițistului, președinte al femeilor pedeliste din municipiu  dar și Marius Batin, fost jurist al Spitalului Județean, s-au prescris. Cei doi au fost scoși de sub urmărire penală. Fostul președinte al CJ Ștefan Szabo a scăpat și el de acuzare întrucât nu DNA nu a reușit să adune suficiente probe împotriva sa.

Sexy-pedelista și-a tras cabinete stomatologice înainte de a deveni medic

Potrivit DNA, în cursul anului 2005, Laura Bota şi juristul Marius Batin ar fi falsificat câteva documente astfel încât medicul stomatolog Francisc Borbely, la care Laura Bota era asistent medical, să poată cumpăra două cabinete medicale din incinta Policlinicii Stomatologice din Satu Mare, în loc de unul, cum ar fi avut dreptul. În acelaşi timp, comisarul Adrian Bota, care instrumenta dosarele lui Szabo, i-ar fi cerut fostului şef al județului să-i faciliteze cumpărarea celor două cabinete medicale în schimbul a două soluții de neînceperea urmăririi penale în dosarele de la Economic.

VEZI AICI POZE SEXY CU LAURA BOTA

Medicul stomatolog Francisc Borbely a cumpărat cabinetele medicale la câteva zile după ce preşedintele Szabo, care a primit soluțiile promise în dosare, şi-a dat demisia din funcţie, în octombrie 2007. Potrivit DNA, prețul achitat de medic pentru cele două cabinete a fost 2500 de euro. Ulteriorm medicul Borbely i-a vândut cabinetele Laurei Bota, care și-a finalizat ulterior studiile și a devenit medic stomatolog.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: