Buget de 400.000 de euro pentru cel mai important festival de rock din Banat. „Am iniţiat discuţii cu cei care au adus la Bucureşti Madonna sau Metallica“

Buget de 400.000 de euro pentru cel mai important festival de rock din Banat. „Am iniţiat discuţii cu cei care au adus la Bucureşti Madonna sau Metallica“

In cadrul celor trei zile ale primei ediţii, la Reşiţa au ajuns mii de rockeri din toată ţara FOTO CUSTOM

Au început pregătirile pentru cel mai important festival rock din Banat - "Custom Reşiţa 2020". Evenimentul se află la cea de-a doua ediţie şi va avea loc în luna iulie 2020.

Ştiri pe aceeaşi temă

Prima ediţie a adus la Reşiţa nume mari ale rockului internaţional: The Rasmus, Emir Kusturica, Doro, John Newman. Marea dezamăgire a anului trecut a fost anunţul de ultim moment al legendarei formaţii Uriah Heep, capul de afiş al festivalului, care anulat concertul din Banat din cauza unor probleme apărute la transportul echipamentelor.

Anul acesta Primăria Reşiţa a anunţat deja că se va implica direct în organizarea festivalul, fără să mai angajeze o altă firmă decât ca şi consultant. „Nu am încă veşti mari doar că ne vom asuma noi organizarea, dar vom lua Emagic ca şi consultant în organizarea acestui eveniment, în identificarea artiştilor potriviţi“, a declarat Ioan Popa.

Primarulul Reşiţei spune că a iniţiat o listă de artişti, însă nu poate face public niciun nume până când contractele nu vor fi semnate.

„Nu vă pot spune decât că am iniţiat discuţii cu Emagic – cei care au organizat Metallica la Bucureşti şi Madonna. Avem o listă cu trupe şi artişti, dar nu pot să vă dau momentan nume pentru că nu avem nimic concret. Vrem să avem undeva la şapte trupe internaţionale şi şapte româneşti“, a mai spus Popa.

Imediat după încheierea ediţiei de anul trecut, Scorpinos a apărut în discuţii ca fiind una dintre formaţiile care vor deschide lista invitaţilor din acest an. Bugetul festivalului din acest an va fi de aproximativ 400.000 de euro.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: