VIDEO Ce a păţit bărbatul care a transmis live pe Facebook cum maltrata o vulpe prinsă într-o capcană

VIDEO Ce a păţit bărbatul care a transmis live pe Facebook cum maltrata o vulpe prinsă într-o capcană

Braconierul din Vâlcea, Bebe Coarnă şi prada lui; Foto captură video

Duminică, 12 mai, un bărbat din Vâlcea a transmis live pe Facebook cum maltrata o vulpe prinsă într-o capcană primitivă. Ulterior, a şters filmarea de pe contul său de socializare, dar aceasta a ajuns la presă. Astăzi, Poliţia Vâlcea a anunţat că împotriva bărbatului s-a deschis un dosar penal pentru braconaj cinegetic.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
În filmarea apărută iniţial pe Facebook apare un bărbat pe un câmp, trăgând după el o vulpe prinsă într-o capcană, legată cu o sârmă. Isprava postată pe net alături de laudele protagonistului au iscat un val de comentarii. Reacţia oamenilor a făcut posibilă distribuirea postării şi astfel a ajuns filmarea în ziarul „Vocea Vâlcii”, care a postat-o pe You Tube.
 
„Vulpea, de dimineaţă, prinsă la laţ. Am omorât o vulpe de dimineaţă, băieţi! M-am făcut vânător de vulpi. Trebuie să-i fac mâncare lui Georgiana din ea şi lui bărbatu-so... Vino încoa, mândro! Să nu mai mănânce găini, iar”, recunoaşte bărbatul din postare.
 
Atenţie! Imagini care vă pot afecta emoţional!

Astăzi, Inspectoratul Judeţean de Poliţie Vâlcea a trimis o scurtă informare pe această temă: „În contextul materialelor video apărute pe o reţea de socializare în care un bărbat, din Vâlcea, târa o vulpe moartă, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vâlcea vă informează: în cauză, la nivelul Biroului Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase, s-a întocmit un dosar penal, pe numele unui tânăr de 25 de ani, din Zătreni, pentru săvârşirea infracţiunii de braconaj cinegetic. Cercetările continuă”.
 
Potrivit legislaţiei în vigoare, tânărul braconier din Zătreni - Vâlcea riscă o amendă penală sau închisoare până la trei ani pentru „practicarea vânătorii cu laţuri”. 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

Braconierul din  Vâlcea, Bebe Coarnă și prada lui Foto captură video

Imagini din aceeasi galerie
  • Braconierul din  Vâlcea, Bebe Coarnă și prada lui Foto captură video
  • Braconaj cu lațul în  Vâlcea, Foto captură video
  • Braconaj cu lațul în  Vâlcea, Foto captură video
Distribuie imaginea
citeste totul despre: