Mihai Bălan, demisie după aproape 16 ani în fruntea CET Govora. Consiliul de Administraţie a luat act de hotărârea sa

Mihai Bălan, demisie după aproape 16 ani în fruntea CET Govora. Consiliul de Administraţie a luat act de hotărârea sa

Mihai Bălan a condus CET Govora timp de aproape 16 ani. Foto Adevarul

Mihai Bălan şi-a prezentat demisia, în această după-amiază, şi în Consiliul de Administraţie.  Acesta le-a spus celor şapte membri din CA al societăţii că renunţă la funcţie din „motive personale”.

Ştiri pe aceeaşi temă

Perioada de preaviz în cazul managerului CET Govora este de 40 de zile, timp în care Mihai Bălan s-a angajat să întocmească raportul de activitate pentru cei 16 ani în care s-a aflat în fruntea societăţii.

"Motivele demisiei mele sunt strict personale si nu doresc să sea dea alte conotaţii de orice natură. Pentru a asigura o stabilitate a societăţii rămân în funcţia de membru al Consiliului de Administraţiei şi, de asemenea, precizez că în cele 40 de zile voi elabora un plan de eficientizare a activităţii la S.C. CET Govora şi de consolidare şi stabilizare a activităţii. De asemenea voi încerca să formez o echipă dinamică care să facă faţă provocărilorviitoare", a precizat Mihai Bălan într-un comunicat de presă.  

Demisia lui Mihai Bălan a survenit la scurt timp după ce în presa locală au fost publicate fragmente dintr-un raport al Curţii de Conturi, din care rezultă, printre altele, că mai mulţi directori din cadrul societăţii au încasat nejustificat în 2012  prime de performanţă şi vacanţă în cuantum de zeci de mii de lei

Mihai Bălan se numără printre cei mai longevivi manageri din sectorul public, acesta preluând funcţia de director în octombrie 1999. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările