Eleva care s-a aruncat de la etajul patru: Violată şi obligată să facă sex în grup?

Eleva care s-a aruncat de la etajul patru:  Violată şi obligată să facă sex în grup?

Blocul S7, locul de unde s-a aruncat de la etajul patru eleva care a fost violata

Locatarii au văzut-o ieşind la fereastră şi strigând: „Lăsa-mă în pace!". Copila declară că a fost violată de unul dintre tineri înainte de a se arunca de la fereastră.

Ştiri pe aceeaşi temă

Starea sănătăţii Ruxandrei N. (16 ani), copila care s-a aruncat joi seara de la etajul patru dintr-un apartament al blocului S 7, de pe strada Gib Mihăescu din Râmnicu Vâlcea, s-a înrăutăţit, motiv pentru care medicii au hotărât transportarea ei la Spitalul de Urgenţă pentru Copii Budimex, din Bucureşti. Eleva este diagnosticată cu traumatism la ambele gambe, traumatism antebraţ drept, traumatism de bazin, multiple fracturi şi stare de şoc traumatic. „Din cercetările poliţiei reiese că fata a venit într-un apartament de bloc , unde a fost tatuată de unul dintre tineri, Sorin T. (26 ani), din Orleşti. În momentul în care s-a aruncat pe fereastră, era singură în dormitor, ceilalţi fiind în altă încăpere din acelaşi apartament", a spus insp. Alina Teodorescu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Vâlcea. La spital, tânăra a spus anchetatorilor că a fost violată de cel care a tatuat-o.


Fata ar fi strigat la fereastră: „Lasă-mă în pace!"


Vecinii blocului S7 erau astăzi revoltaţi că de ani de zile încoace, apartamentul de la etajul IV al blocului respectiv este un cuib de nebunii. „Nopţii de-a rândul suntem terorizaţi de muzica dată la maxim. În faţa blocului găsesc sticle aruncate, prezervative, fel de fel de mizerii. Tânărul care locuieşte în apartamentul respectiv vine cu fel de fel de indivizi. Aici este mereu un "du-te, vino". Părinţii tânărului s-au mutat la ţară, la Orleşti, iar el îşi face de cap. Am chemat de nenumărate ori poliţia, îi dă amenzi dar nu se întâmplă nimic, pentru că nu le plăteşte niciodată. Oamenii mi-au povestit că joi au au observat-o pe tânără ieşind la fereastră şi ţipând: «Lasă-mă în pace!». După ce copila s-a aruncat pe fereastră şi s-a lovit de o maşină aflată în parcare, tinerii din apartament au venit cu pătura la ea. Apoi trei dintre ei au fugit şi a rămas doar proprietarul apartamentului", a spus Marian Popescu. Un alt locatar din zonă, spune: „Eu îi ştiu că sunt prieteni cu fiul meu, şi acolo, în apartament, se consumă droguri", a spus Vasile R.


Viol sau sex de bună voie?


În cădere, tânăra s-a lovit de un BMW cu nr. de Argeş, aflat în parcarea din faţa blocului, lovindu-se de partea dreptă faţă a capotei. Farul şi spoilerul maşini s-au spart. „Am examinat-o medico-legal înainte de a fi trimisă la Bucureşti. Pot spune, cu siguranţă, că a avut loc un contact sexul. Cu cine dintre tineri, vom putea stabili după probele de ADN. Este mai greu de spus dacă a fost viol sau a fost un raport liber consfinţit. Leziunile unei agresiuni sexuale, dacă au existat, s-au suprapus cu leziunile datorate căderii", a spus medicul legist Ioan Neamu. Poliţiştii l-au căutat azi pe principalul suspect, Sorin T. (26 ani) din Orleşti, cel despre care se crede că a întreţinut raportul sexual cu Ruxandra. „Cazul este atât de delicat încât nu ne putem pronunţa dacă a fost viol comis de unul dintre tineri sau a fost altceva. Am luat şi probe să vedem dacă s-au consumat droguri, dar nu a ieşit nimic la analizele care s-au făcut la spital", a spus cms. şef Valerian Piron, şeful Serviciului de Investigaţii Criminale din Poliţia Vâlcea. „În speţă, s-au înaintat actele Parchetul Vâlcea pentru cercetarea, în speţă, a unei infracţiuni de viol", a spus insp. Alina Teodorescu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Vâlcea.


S 7, blocul blestemat


În urmă cu câţiva ani, blocul S7 a fost cuprins de flăcări. Mansarda care se construise deasupra blocului a luat foc, iar ore în şi pompierii s-au luptat cu flăcările pentru a stinge incendiul. A fost o noapte de groază, locatarii fiid nevoiţi să părăsească apartamentele în care apa cu care au stins incendiul pompierii le-a distrus multe lucruri. „Mansarda care s-a construit este ocupată de chiriaşi, tineri care mereu sunt puşi pe harţă, scandal. În scara blocului a fost violată, în urmă cu vreo doi ani, o fată cu handicap", a spus unul dintre locatari. Tânăra care s-a aruncat de la etaj era elevă la un grup şcolar din Râmnicu Vâlcea. Dacă şi ceilalţi din apartament i-au propus tinerei să întreţină raporturi sexuale, dacă au violat-o sau au ameninţat-o, rămâne de văzut!

Vom reveni

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările