Agresiunea sexuală asupra copilului de 7 ani din toaleta şcolii se confirmă. Legist: „Ar fi fost ceva pe-acolo. Cu mâna. Sunt vânătăi...“

Agresiunea sexuală asupra copilului de 7 ani din toaleta şcolii se confirmă. Legist: „Ar fi fost ceva pe-acolo. Cu mâna. Sunt vânătăi...“

Liceul George Ţărnea din Băbeni - Vâlcea Foto evenimentvalcean.ro

În urma ororilor povestite de un copil de 7 ani din Băbeni - Vâlcea, s-a deschis un dosar penal de agresiune sexuală. Micuţul a declarat că a fost victima unui coleg mai mare, de liceu, iar grozăvia s-a petrecut în toaleta şcolii în care învaţă amândoi, timp de mai multă vreme. Anchetatorii au confirmat parţial spusele elevului de clasa I.

Un copil a povestit părinţilor traumele la care este supus de mai multă vreme la şcoala în care învaţă - Liceul „George Ţărnea” din Băbeni, judeţul Vâlcea, de către un coleg mai mare. În urma acestora, părinţii au sesizat conducerea şcolii, iar ulterior şi Poliţia din localitatea unde s-a petrecut agresiune.

Băieţulul, elev în clasa I, susţine că de mai multă vreme un licean îl agresează sexual în toaleta şcolii. Anchetatorii au confirmat parţial, pentru „Adevărul”, cele spuse de minorul de 7 ani. 
 
„Ar fi fost ceva pe acolo. Cu mâna. Sunt vânătăi ca şi cum s-ar fi comprimat ceva. S-ar fi tras. Nu ar fi altceva. Nu eu am făcut examinarea, ci un coleg de- al meu”, a explicat şeful Serviciului Medicină Legală Vâlcea, medic primar Ioan Neamu. 
 
„Ştiu că ar fi fost ceva, s-a probat la examenul medico-legal, că ar fi nişte vânătăi în zona respectivă (anală – n.r. ), ca şi cum ar fi fost strâns cu mâna. De unde sunt? Nu se ştie. Se vor face cercetări”, a completat legistul.
 
„Probabil nu se va confirma penetrarea, dar s-au constatat alte leziuni”
 
Poliţiştii vâlceni au declarat că se fac cercetări pentru agresiune sexuală: „Poliţia Băbeni efectuează cercetări pentru agresiune sexuală în cazul unui dosar penal. S-a primit şi examinarea medico-legală, probabil nu se va confirma penetrarea, dar s-au constatat alte leziuni, echimoze în zona lombară, motiv pentru care cercetările continuă”, ne-a explicat reprezentantul IPJ, Gabi Popescu.
 
„Un copil atât de mic nu are cum să inventeze astfel de detalii”
 
Dosarul penal pentru agresiune sexuală a fost deschis miercuri, 12 iunie. „Ceva a fost, că nu s-a finalizat este o altă problemă. Un copil atât de mic nu are cum să inventeze astfel de detalii, dar nici să ofere amănunte de acest gen şi e normal să se creeze confuzii între viol şi agresiune sexuală”, ne-au declarat şi alte surse din anchetă.
 
Suspectul, un licean de 15 ani şi bănuielile de muşamalizare
 
Deocamdată, dosarul a fost deschis cu autor necunoscut, in REM, adică pentru fapte. Victima are 7 ani, iar posibilul suspect este un licean de 15 ani.
 
Cel mai probabil, copilul va beneficia şi de un tratament psihologic pentru a se reduce cât mai mult din traumele suferite. Rudele victimei au declarat pentru „Vocea Vâlcii” că au suspiciuni că se încearcă muşamalizarea cazului, sub pretextul protejării micuţului - ca să nu fie expus oprobriului public.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările