Un şofer a plonjat în pârâul Dâmbu după ce a ratat intrarea pe podul de la Corlăteşti

Un şofer a plonjat în pârâul Dâmbu după ce a ratat intrarea pe podul de la Corlăteşti

Şoferul a ajuns la Spitalul Judeţean pentru îngrijiri medicale. FOTO Adevărul Ploieşti

Accident, marţi dimineaţă în Prahova, pe Centura de Est a Ploieştiului. Un şofer a plonjat cu maşina în pârâul Dâmbu după ce, din cauza vitezei, a ratat intrarea pe podul de la Corlăteşti

Ştiri pe aceeaşi temă

Echipaje de Poliţie, Ambulanţă şi pompieri au ajuns marţi dimineaţă pe Centura de Est a Ploieştiului, la locul unui accident de circulaţie neobişnuit.

Un şofer care nu a adaptat viteza într-o curbă a ajuns cu maşina în pârâul Dâmbu, după ce a ratat intrarea pe podul din satul Corlăteşti.

„Şoferul era conştient la sosirea echipajelor medicale şi a fost preluat la Spitalul Judeţean de urgenţă din Ploieşti pentru îngrijiri. Din fericire, era singur în maşină, astfel că nu au existat şi alte victime“, ne-a spus inspectorul principal de poliţie Alexandru Ursu, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova.

Mai puteţi citi

O şoferiţă în stare avansată de ebrietate a ajuns cu maşina într-un şanţ. O şoferiţă aflată în stare avansată de ebrietate s-a oprit cu maşina într-un şanţ. Tânăra, în vârstă de 30 de ani, a ajuns la spital cu numeroase leziuni.

FOTO VIDEO Artista Paula Raţ a fost îngropată în rochie de mireasă, pe ritmurile melodiei pe care a iubit-o cel mai mult: „Please, remember me!”. Au curs râuri de lacrimi la înmormântarea Paulei Raţ, artista care a murit într-un cumplit accident de circulaţie. Îmbrăcată în rochie de mireasă, Paula a fost condusă pe ultimul drum pe acordurile melodiei pe care a iubit-o cel mai mult: „Please Remember Me!“
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările