Surse: Suspiciuni de omor într-o comună din Prahova. Cadavrul carbonizat descoperit într-o casă arsă, plin de lovituri

Surse: Suspiciuni de omor într-o comună din Prahova. Cadavrul carbonizat descoperit într-o casă arsă, plin de lovituri

O femeie în vârstă de 65 de ani se pare că a fost omorâtă cu mai multe lovituri probabil produse de un cuţit sau de un alt obiect ascuţit. Cadavrul acesteia a fost descoperit de către pompierii chemaţi să stingă incendiul care a cuprins casa în care locuia victima.


Incendiul care a dus la o anchetă pentru suspiciuni de omor a avut loc în noaptea de 3 spre 4 februarie în comuna prahoveană Lipăneşti. Potrivit unui comunicat al ISU Prahova ”incendiul violent a izbucnit la ora3.50, la o casa particulară în localitatea Lipăneşti. După executarea recunoaşterii pompierii militari au găsit în locuinţă o femeie în vârstă de 65 de ani decedată. La sosirea echipajelor de pompieri, incendiul se manifesta generalizat la acoperiş pe o suprafaţă de aproximativ 150 mp. Pompierii au acţionat cu 2 autospeciale de lucru cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD. La ora 05.04 incendiul a fost lichidat şi a izbucnit cel mai probabil din cauza unui coş de fum neprotejat termic faţă de materiale combustibile”.

Poliţia Prahova a fost sesinzată luni de către Serviciul de Medicină Legală unde a fost tranportat cadavrul femeii cu privire la prezenţa pe corpul acesteia a unor răni provocate cel mai probabil de cuţit sau de un obiect ascuţit. Cazul a fost preluat ulterior de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova.

Ancehta este abia la început, iar poliţiştii nu au stabilit deocamdată circumstanţele în care a murit femeia şi nici nu au o explicaţie cu privire la rănile de pe corp. Cercetările sunt dificile, dat fiind că locul faptei a fost distrus de foc. Mai mult, focul nu a fost pus intenţionat pentru a acoperi o crimă, după cum susţint pompierii. În raportul lor, aşa cum am arătat mai sus, incendiu a izbucnit accidental din cauza unui coş de fum defect.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: