Sadism extrem în campusul universitar din Ploieşti. O studentă a tăiat gâtul unei pisici, posibil în cadrul unui ritual bizar

Sadism extrem în
campusul universitar din Ploieşti. O studentă a tăiat gâtul unei pisici, posibil
în cadrul unui ritual bizar

Acte de o cruzime estremă, în campusul universitar din Ploieşti FOTO Arhivă

Acte de o cruzime fără precedent s-au petrecut, weekendul trecut, într-unul dintre căminele Universităţii Petrol Gaze din Ploieşti. O tânără în vârstă de 19 ani a tăiat gâtul unei pisici, chiar în camera de cămin, posibil într-un ritual satanic.

 Grozăvia a fost descoperită de către colega de cameră a fetei care a alertat administratorul căminului.

Tânăra din comuna Săpoca, judeţul Buzău, este studentă în primul an la Universitatea Petrol Gaze din Ploieşti. Actul de o cruzime extremă s-a petrecut chiar în camera de cămin din campusul universităţii, în noaptea de 20 spre 21 noiembrie.

Poliţiştii, chemaţi la faţa locului de către administratorul căminului, au confirmat că acuzaţiile sunt reale.

 Echipajul de poliţie care a făcut cercetările a găsit în camera 314, unde era cazată tânăra, două cuţite de bucătărie pătate de sânge şi care mai aveau urme din blana pisicii omorâte. Cadavrul decapitat al pisicii a fost găsit în curtea din spatele căminului.

Tânăra le-ar fi declarat poliţiştilor că intenţia ei a fost să preleveze sângele pentru ”analize medicale” pentru că are cunoştinţe medicale.

În campusul universitar se vorbeşte inclusiv despre o practică ritualică ”malefică”, tânăra fiind cunoscută pentru comportamentul bizar. Fata se pare că şi-ar fi ameninţat inclusiv o colegă că în următoarea noapte cu lună plină, ar intenţiona să facă din nou un astfel de ritual, dar de data aceasta ofranda n-ar mai fi o pisică.

În timpul cercetărilor din cameră, poliţiştii nu au găsit totuşi elemente care să susţină zvonurile prinvid ritualuri satanice. În plus nu există reclamaţii din partea unor persoane care să fi fost ameninţate de către Mara S. cu acte de violenţă extremă.

Tânăra este acum cercetată penal pentru cruzime asupra animalelor, dar a fost lăsată în libertate.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările