S-au deschis pârtiile pentru începători şi sanie de la Azuga şi Buşteni

S-au deschis pârtiile pentru începători şi sanie de la Azuga
şi Buşteni

Pârtiile din Azuga şi Buşteni, pentru începători şi sanie, s-au deschis în acest weekend FOTO Azuga Ski Resort/Facebook

A nins vineri noapte pe Valea Prahovei astfel că administratorii domeniilor schiabile din Azuga şi Buşteni au anunţat că o parte dintre pârtii sunt funcţionale începând din acest sfârşit de săptămână.

Ştiri pe aceeaşi temă

 

Un strat subţire de zăpada proaspăta s-a aşternut peste pârtiile din Busteni, temperaturile de sâmbătă se încadrează între 0-3 grade Celsius, vântul este slab, iar cerul se menţine acoperit pe tot parcursul zilei, au anunţat reprezentanţii domeniului schiabil Kalinderu .

Aceştia au anunţat că telescaunul,  sania pe şine (rollercoaster) si pârtia de săniuţe de la staţia superioară funcţionează între orele 10:00-16:00.

Începătorii sunt aşteptaţi şi la Azuga, unde pârtia deservită de bandă pentru copii, dar şi Baby Ski sunt funcţionale.  Aici s-a înzăpezit artificial abundent, iar administratorii au fost ajutaţi în cursul nopţii de condiţiile meteo.

 Deocamdată pe pârtiile mari pentru avansaţi nu se poate schia, aici fiind nevoie de un strat jumătate de metru de zăpadă pentru a se putea amenaja un traseu schiabil optim.Sinaia este încă în aşteptare. Deşi a nins şi aici în cursul nopţii, zăpada este puţină. 


După mai multe zile de pauză, gondola Sinaia a pornit sâmbătă dimineaţă şi pe tronsonul al doilea, de la cota 1400 până la cota 2000.

Pârtia pentru copii de la Azuga s-a deschis sâmbătă FOTO captură video/Facebook Ski Azuga

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările