Pârtiile de la altitudine din Bucegi, pline de turişti. Instalaţiile de transport prin cablu merg, se schiază

Pârtiile de la altitudine din Bucegi, pline de turişti. Instalaţiile de transport prin cablu merg, se schiază

Arhivă Adevărul

Sute de turişti au urcat, sâmbătă, pe pârtiile din Valea Dorului şi Valea Soarelui, situate la 2.000 de metri altitudine în Masivul Bucegi. Instalaţiile de transport pe cablu funcţionează, însă sus, pe munte, cerul este acoperit de nori, vântul suflă moderat şi în unele zone este vizibilitate redusă.

Ştiri pe aceeaşi temă

 Vremea amestecată din ultimele zile, cu salturi bruşte de temperatură nu pare să fi creat probleme pârtiilor de la mare altitudine, din Bucegi. Administratorii domeniului schiabil al staţiunii Sinaia au anunţat că la 2.000 de metri altitudine în Bucegi încă se schiază. Sâmbătă, sunt amenajate şi deschise pârtiile Lăptici 1 şi 2, Valea Soarelui 1 şi 2, Valea Dorului 1 şi Variantă.

Gondola Sinaia a început programul cu public la ora 8,00 şi funcţionează până la ora 17,00. Gondola Carp funcţionează de la ora 8,30 şi  până la 16,30.

„Sunt - 5 grade la Cota 2000, cer acoperit, ceaţă pe tot traseul instalaţiei şi vânt moderat. -5 grade în Valea Soarelui, ceaţă şi vânt slab. Telescaunul Soarelui funcţionează până la 16:00. Teleschi Valea Soarelui funcţionează până la 15:50 şi banda pentru începători de la Cota 2000, până la 16:00. Atenţie! Din cauza ceţii, vizibilitatea este foarte redusă”, au transmis, sâmbătă dimineaţă pe reţelele sociale, administratorii domeniului schiabil din Sinaia.

Şi în staţiunea Buşteni, zeci de turişti au mers, sâmbătă, pe pârtia Kalinderu, unde se schiază.  

Sute de turişti au ales să petreacă week-end-ul în staţiunile de pe Valea Prahovei, unde sâmbătă ninge.

Vă recomandăm şi:

Poliţiştii din Prahova au deschis un dosar penal în cazul incendiului de la fabrica de produse pe bază de petrol din comuna Colceag

Accident groaznic la schi: Comentatorul, în stare de şoc! S-au auzit ţipetele sportivei VIDEO 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările