Mobilizare masivă la vot a deţinuţilor din Ploieşti. A fost solicitată urna mobilă pentru sute de persoane private de libertate

Mobilizare masivă la vot a deţinuţilor din Ploieşti. A fost solicitată urna mobilă pentru sute de persoane private de libertate

Procesul de vot în stapele gratiilor este în plină desfăşurare

Mobilizare masivă la vot a deţinuţilor din penitenciarul Ploieşti. Încă de la primele ore ale dimineţii a fost solicitată urna mobilă care a fost instalată în Clubul penitenciarului.

Ştiri pe aceeaşi temă


332 de deţinuţi încarceraţi la Penitenciarul Ploieşti şi-au exprimat dorinţa de a participa la votul pentru alegerile europarlamentare. În prezent, la penitenciar sunt în total 381 de deţinut, dintre care 356 au drept de vot.

Cristina Comnea, purtătorul de cuvânt al instituţiei a precizat că la Penitenciar a fost solcitiată urna mobilă, iar procesul de vot este în plină desfăşurare.

Potrivit aceleiaşi surse, la secţiile exterioare de la Movila Vulpii şi Berceni, procesul de vot s-a încheiat. Aici au votat în total 84 de deţinuţi.

La secţia de pe strada Rudului din Ploieşti, procesul de votare este mai greoi, având în vedere numărul mare de deţinuţi care au cerut să-şi exercite dreptul la vot.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: