Ioana Condea, femeia transformată într-o legumă de un proxenet român, a murit în Germania. Tânăra a supravieţuit patru ani îngrijită de măicuţe

Ioana Condea, femeia transformată într-o legumă de un proxenet român, a murit în Germania. Tânăra a supravieţuit patru ani îngrijită de măicuţe

Ioana Condea, tânăra din Poiana Câmpina care a fost schinguită de proxenetul român, a murit. Femeia care avea 24 de ani se afla de mai bine de patru ani în comă, dar a supravieţuit fiind îngrijită de măicuţe într-o clinică privată.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit mamei sale, Ioana a murit în data de 13 ianuarie, dar familia a fost înştiinţată abia miercuri 23 ianuarie. Părinţii Ioanei au nevoie acum de 5000 e euro pentru a-i aduce în ţară trupul neînsufleţit al fetei.

Povestea Ioanei Condea este una extrem de tristă. A plecat în 2014 în Germania, ademenită de o prietenă de a ei care se prostitua în bordeluri sau în stradă. Iniţial mama Ioanei a crezut că fiica ei lucrează într-un cămin de bătrâni, dar a realizat că lucrurile nu stau întocmai când nu a mai putut să dea de ea o lungă perioadă de timp. O suna constant, dar fata nu răspundea, iar în rarele ocazii când reuşea să ia legăura cu ea Ioana avea o voce şi o atitudine rece, distantă. A simţit că ceva rău se întâmplă cu Ioana, mai ales că în timpul conversaţiilor telefonice auzea vocea unui bărbat care ameninţa. Graţiela Condea a cerut ajutorul Poliţiei Câmpina, însă în lipsă de probe, autorităţile locale nu au întreprins mare lucru.

Robert Tănase, bărbatul care a bătut-o pe Ioana până a lăsat-o inconştientă. Fata a refuzat să se mai prostitueze şi să-i dea lui banii FOTO facebook

Ioana a fost găsită în stare de inconştienţă într-o cameră de motel dintr-un oraş din Germania. Era rănită la cap şi avea arsuri pe corp, inclusiv în zona intimă. Iniţial s-a crezut că a fost victima unui client, dar în urma anchetei s-a stabilit că agresor a fost Robert Tănase, soţul prietenei care o ademenise pe Ioana în Germania. Robert a fost condamnat la opt ani de închisoare şi îşi execută pedeapsa în Germania. Bărbatul era în realitate proxenetul celor două românce. Se căsătorise cu una dintre ele pentru a nu da de bănuit autorităţilor germane.

Ioana Condea nu şi-a mai revenit de la bătaia primită de la proxenet. Loviturile primite în zona capului au transformat-o într-o legumă. Nu-şi mai putea folosi nici mâinile, nici picioarele şi nu mai putea vorbi. Era însă conştientă, comunica cu privirea cu mama sa şi a plâns atunci când şi-a văzut copilul pe care îl avea dintr-o relaţie anterioară pelcării în Germania.

Băiatul său, David, este în grija bunicii materne care locuieşte la Poiana Câmpina.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările