Focar de COVID-19 în cadrul Direcţiei de Sănătate Publică Prahova. Şapte angajaţi testaţi pozitiv

Focar de COVID-19 în cadrul Direcţiei de Sănătate Publică
Prahova. Şapte angajaţi testaţi pozitiv

Teste pentru depistarea noului coronavirus

Şapte persoane, angajate în cadrul Direcţiei de Sănătate Publică Prahova, au fost testate pozitiv cu noul coronavirus. Conform raportării DSP, primul caz a fost la o asistentă detaşată de la ASSC Ploieşti.

Ştiri pe aceeaşi temă

 

 După aflarea rezultatului, s-a făcut dezinfecţia spaţiului de lucru, s-a întocmit o listă de contacţi şi au fost testaţi 14 dintre ei.

Dintre aceştia, şase au avut rezultate pozitive, patru fiind la personalul detaşat de la ASSC Ploieşti şi care avea activitate la call-center, iar celelalte două persoane  sunt din rândul personalului DSP şi aveau activităţi de instruire şi supraveghere în departamentul amintit.

Au fost identificaţi şi izolaţi şi contacţii acestora, realizându-se dezinfecţia întregului spaţiu al DSP. Activitatea de la call-center-ul instituţiei este, momentan, redusă şi, potrivit reprezentanţilor instituţiei, urmează să  fie reorganizată, fiind solicitate noi detaşări.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările