Un om de afaceri oferă o recompensă de 1.000 de euro pentru identificarea persoanelor care au aruncat gunoaie pe domeniul public într-o comună

Un om de afaceri oferă o recompensă
de 1.000 de euro pentru identificarea persoanelor care au aruncat gunoaie pe domeniul public într-o comună

Tone de gunoaie au fost aruncate pe jos în comuna Corbi FOTO: Virgil Baciu

Fost primar al comunei argeşene Corbi, omul de afaceri Virgil Baciu s-a decis să ofere o recompensă de 1.000 de euro pentru identificarea persoanelor care în ultima săptămână au aruncat tone de gunoaie pe domeniul public în satul Poienărei.

Ştiri pe aceeaşi temă

În ultimele luni a crescut foarte mult numărul persoanelor din comuna argeşeană Corbi care aruncă gunoaie direct pe domeniul public în diverse locuri, în ciuda faptului că Primăria Corbi a anunţat că va aplica amenzi drastice şi că va monta camere de supraveghere.

Sătul de nepăsarea şi lipsa de educaţie a celor care aruncă gunoiul pe domeniul public, omul de Virgil Baciu, fost primar al comunei Corbi în perioada 2012-2020, a anunţat pe pagina sa personală de Facebook că oferă o recompensă de 1.000 de euro pentru identificarea persoanelor care în ultima săptămână au aruncat tone de gunoaie pe jos în satul Poienărei.

”Am decis să ofer 1.000 euro drept recompensă pentru persoana care va oferi informaţii esenţiale în vederea identificării persoanelor care au aruncat în ultimele zile gunoaie în locul numit ”în curbă la Troiţă” când urci în satul Poienărei. Este vorba de saci plini cu cutii, sticle, PET-uri de bere şi numeroase resturi rezultate în urma unor lucrări de reparaţii. Din cauza acestor gunoaie malul de pământ din zonă riscă să se prăbuşească din nou. Pe lângă toate acestea, în acelaşi loc, cineva a abandonat trei căţeluşi. Nu este normal. Aceste persoane certate cu bunul simţ şi civilizaţia trebuie identificate şi sancţionate”, precizează omul de afaceri Virgil Baciu.

 

Vă mai recomandăm şi:

 

Câţi bani primesc lunar de la primărie copiii din comuna Corbi ca să se ţină de şcoală. „Degeaba ai investiţii europene, dacă ajunge comuna depopulată“

 

Primarul care-i face de râs pe Facebook pe leneşii comunei. Edilul a publicat peste 80 de fotografii pe o „listă a ruşinii“

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările