Un bătrân din Argeş a fost ucis în bătaie, în propria casă. Concubina sa, cu 19 ani mai tânără, e principalul suspect

Un bătrân din Argeş a fost ucis în bătaie, în propria casă. Concubina sa, cu 19 ani mai tânără, e principalul suspect

Foto arhivă Adevărul

Un bătrân în vârstă de 75 de ani a fost găsit mort în locuinţa sa din Curtea de Argeş. Principalul suspect este chiar concubina victimei, o femeie mai tânără cu 19 ani.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Curtea de Argeş au fost sesizaţi joi cu privire la identificarea unui bărbat decedat, într-o locuinţă de pe raza aceluiaşi municipiu.

Este vorba de un pensionar în vârstă de 75 de ani, care, potrivit primelor constatări ale poliţiştilor, a sfârşit într-un mod violent.

Oamenii legii cred că bărbatul a fost ucis de femeia cu care trăia în concubinaj.

"Din primele cercetări a rezultat că bărbatul prezenta urme de violenţă la nivelul capului şi corpului.
Totodată a fost identificată şi o femeie de 56 de ani, care locuia împreună cu bărbatul în aceeaşi casă, bănuită de săvârşirea faptei. Aceasta se află în custodia poliţiştilor. În cauză a fost sesizat Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor."

Se pare că femeia ar mai fi avut izbucniri agresive la adresa bărbatului. Oamenii legii n-au putut afla însă prea multe de la ea pentru că era incoerentă. A mărturisit însă că l-ar fi lovit cu un lemn în cap.

Cei doi locuiau cu chirie într-o casă modestă de la marginea municipiului Curtea de ArgeşDacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: