Un bărbat din Piteşti a făcut cumpărături în combinezon special şi mască de gaze. Şedinţă foto prelungită la hipermarket

Un bărbat din Piteşti a făcut cumpărături în combinezon special şi mască de gaze. Şedinţă foto prelungită la hipermarket

Imaginile au fost surprinse la Auchan Găvana în Piteşti FOTO: Facebook/Flori C Elena

Imagini inedite au fost surprinse de clienţii unui hipermarket din Piteşti. Un bărbat şi-a făcut cumpărăturile într-un costum de tip combinezon ce-i acoperea în întregime corpul şi purtând o mască împotriva gazelor.

Ştiri pe aceeaşi temă

Imaginile au fost surprinse sâmbătă 14 martie în hipermarketul Auchan din cartierul piteştean Găvana. 

De teama infectării cu coronavirus, bărbatul din imagini purta o mască de gaze, un combinezon, plus mănuşi şi cizme de cauciuc.

Imaginile au fost postate pe reţelele de socializare şi au devenit în scurt timp virale, atrăgând zeci de comentarii.

Bărbatul a stat aproximativ o oră în hipermarket FOTO: Mioara Simon Cartier

”Îl prefer pe el decât pe alţii care nu au pic de responsabilitate şi nu se adaptează la câteva reguli de bun simţ, precum spălatul pe mâini, respectarea distanţei în timp ce aşteptăm la coadă, pe care oricum ar fi trebuit să le avem indiferent de Covid-19”, a scris utilizatoarea Luisa Maria.

Mihaela Omar Nesri, o tânără care locuieşte în Italia, a comentat: ”Eu sunt în Modena, în Italia. Aici este mult mai grav, dar în magazine nu am văzut aşa ceva”.

În Argeş nu a fost până acum înregistrat vreun caz de pacient infectat cu coronavirus.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: